joi, 9 mai 2024

Un punct prețios pentru elevii lui Vali Bunea


AFC Brebu - CS Cornu 0-0

Cu un parcurs care a alternat în acest sezon, elevii lui Vali Bunea au reușit să obțină un punct prețios în fața unei formații de top, aflată în partea superioară a clasamentului. A fost o primă repriză echilibrată în care, chiar dacă oaspeții au avut un plus la capitolul posesie și o bară  a lui Băcioiu (`24), replica gazdelor a fost destul de solidă, aceștia punând în pericol poarta lui Barbu, prin Rada (`4), Neagu (`14) și Oancea (`41). După o pauză ”fierbinte” întreținută de Dragoș Mihalache, fotbaliștii corneni nu au reușit decât o dominare teritorială datorată unei pregătiri fizice superioare, o bară prin Anghel și un final de partidă în care victoria nu le-a surâs. De partea cealaltă, așa cum au făcut-o de fiecare dată în fața formațiilor mai puternice, Dumitru & Co. au știut să strângă rândurile și cu multă determinare și-au trecut în cont un punct muncit care îi menține în grafic.

► AFC Brebu: Dinu - Mărăcineanu, Oprica, Neagu, Marcu, Plumb, Dima, Dumitru (cpt), F. Stoica, Oancea, Rada. Au mai jucat: Rusu, Popa, Baciu, Şoldan și R. Stoica.

Antrenor: Vali Bunea

► CS Cornu: Barbu - Ducu, Bârsănel, Telea, I. Anghel, Butoi (cpt), Sandu, Radu, Filip, M. Anghel, Băcioiu.  Au mai fost folosiți: Ștefănoiu și Ștefan.

Antrenor: Dragoș Mihalache

Pentru jucătorii din Brebu urmează un nou joc, de această dată în deplasare la CS Mănești 2013, în timp ce fotbaliștii din Cornu vor întâlni în propriul fief formația CS Câmpina.



La finalul jocului, președintele gazdelor, Cătălin Tănase (foto), a spus: ”Una peste alta sunt foarte mulțumit de evoluția băieților care s-au ridicat la nivelul unui adversar mult mai valoros din toate punctele de vedere. Remarc din nou forța de grup, atitudinea și dăruirea de care au dat dovadă, de modul cum au știut să gestioneze acest joc. Mai adaug și faptul că ne-au lipsit și două piese de bază, este vorba de Bunea și Vișan. Din păcate Oprica a suferit o accidentare serioasă care ar putea să-l țină o perioadă de timp departe de gazon. Sper să nu fie ceva grav”.