joi, 2 mai 2024

Multe speranțe de ambele părți!



Pentru fotbaliștii din Şotrile etapa cu numărul 20 înseamnă o deplasare pe terenul unei formații redutabile din acest campionat. În runda trecută elevii lui Gabi Lupu au smuls un punct prețios la Proviţa de Sus, 1-1, la finalul unui joc în compania localnicilor de la Viitorul în timp ce jucătorii din Aluniș au câștigat cu 5-2 în deplasarea de la Poienarii Burchii. La această oră, liniile de clasament ale celor două competitoare se prezintă astfel:

4. Progresul       19  9  6  4  38 - 21    33p

6. CS Şotrile      19  9  5  5  30 - 24    32p

Sigur, se anunță un meci viu disputat în condițiile în care cele două grupări își doresc un rezultat pozitiv.



Despre jocul pe care echipa sa îl va susține la finalul acestei săptămâni,mijlocașul oaspeților, Ciprian Petrescu (foto) a spus că el și colegii lui se gândesc numai la un rezultat pozitiv pe terenul din Aluniș.

”Întâlnim una dintre echipele redutabile din seria noastră și suntem conștienți că ne așteaptă un joc dificil. Consider că echipa noastră a depășit pasa neagră din ultima perioadă de timp și suntem pe o linie ascendentă, dovadă fiind și punctele acumulate în ultimele două etape. Sper într-un joc bun al echipei mele și într-un rezultat pozitiv care să-i bucure pe suporterii noștri mai ales acum când se apropie Sfintele Sărbători de Paște”, a ținut să precizeze Ciprian înaintea acestui joc .

Așadar, acest nou episod este programat sâmbătă după-amiază, începând cu ora 14.00. pe stadionul din Aluniș. Jocul va fi condus la centru de Valentin Dediu ajutat la cele două linii de Alin Ţăranu și Alexandru Săcuiu. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Mihail Ionescu.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

► Sportul Câmpina - Tineretul Poienarii Burchii

► Flacăra Mălăiești - CS Cornu 2

► Gloria Vâlcănești - Viitorul Cosminele

► FC Muscelul Câmpina - CS Caraimanul Bușteni

► Progresul Proviţa de Jos - Voința Adunați

► Viitorul Proviţa de Sus - Viitorul Ţipărești