joi, 2 mai 2024

Întâlnire între două echipe de ”viitor”

Vecine în clasament, cele două grupări se află într-o acută criză de puncte și în mod sigur vor face tot posibilul pentru a obține un rezultat favorabil. În tur, elevii antrenorului Vlăduț Burlacu au pierdut la limita, scor 1-2, pe terenul de la Ţipărești, fiind un motiv în plus pentru a-și lua revanșa. Ȋn acest moment, liniile de clasament ale celor două competitoare se prezintă astfel:

9.   Viitorul Proviţa    19  7  5  7   37 - 27    26p

11. Viitorul Ţipărești 19  6  4  9   32 - 39    22p

Pe aceste coordonate sunt şanse foarte mari ca această poziționare să conducă la un meci echilibrat în care micile detalii pot face diferența. Așadar, această partidă este programată sâmbătă după-amiază, începând cu ora 15.30. pe stadionul din Proviţa de Sus. La centru se va afla Cristinel Damian ajutat la cele două linii de Alexandru Cîrstea și Petru Dima. Ȋn calitate de observator, din partea A.J.F. Prahova, Constantin Dumitrache.



Despre jocul pe care echipa sa îl va susține la finalul acestei săptămâni, mijlocașul gazdelor, Bogdan Neguţoiu (foto) a spus că el și colegii lui se gândesc numai la victorie.

”Normal, cu toții ne dorim victoria, mai ales că venim după o serie de partide mai puțin reușite, în care jocul echipei a lăsat de dorit. Suntem deciși, mai ales că am rămas datori față de proprii noștri suporteri, să facem un joc bun iar la final, împreună cu aceștia să ne bucurăm de cele trei puncte”.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

► Progresul Aluniș - CS Şotrile

► Sportul Câmpina - Tineretul Poienarii Burchii

► Flacăra Mălăiești - CS Cornu 2

► Gloria Vâlcănești - Viitorul Cosminele

► FC Muscelul Câmpina - CS Caraimanul Bușteni

► Progresul Proviţa de Jos - Voința Adunați