joi, 11 aprilie 2024

Un joc care se anunță echilibrat



Vecine în clasament, cele două formații sunt dispuse să recupereze punctele pierdute în etapa trecută. În cazul gazdei întâlnirii de duminică, aceasta a părăsit terenul învinsă la Câmpina în jocul cu FC Muscelul, 1-2, în timp ce CS Şotrile a terminat la egalitate în propriul fief cu CS Cornu 2. La această oră, Progresul, echipă prezidată de Daniel Crețu ocupă locul 10 cu 21 de puncte iar adversara sa, condusă de Ionuț Mănescu, se află pe poziția cu numărul 9, având la activ 25 de puncte. În tur, pe stadionul din Brebu, confruntarea dintre cele două competitoare a revenit jucătorilor şotreni, scor 1-0. La centru se va afla Costin Drăgănescu ajutat la cele două linii de Alexandru Oblu și David Sabadac. În cadrul acestei runde, se mai dispută următoarele jocuri: CS Cornu 2 - Tineretul Poienarii Burchii, Viitorul Cosminele -Progresul Aluniș, Caraimanul Bușteni - Sportul Câmpina, Voința Adunați - Flacăra Mălăiești, Viitorul Ţipărești - Gloria Vâlcănești, Viitorul Proviţa de Sus - FC Muscelul Câmpina.

Declarații înainte de meci:   



Florin Furdui (jucător Progresul Proviţa de Jos):

”În tur am pierdut la limită pe fondul unui joc echilibrat. Acum încercăm să ne luăm revanșa, să intrăm mult mai motivați în joc, să confirmăm seria meciurilor bune din acest început de sezon. Sperăm ca suporterii noștri să fie prezenți în număr cât mai mare alături de noi iar la final să le oferim o victorie frumoasă”.



Alexandru Savu (jucător CS Şotrile):

”Am traversat o perioadă în care am întâlnit echipe foarte bune din această serie. Pentru următoarele jocuri aștept o altă atitudine și determinare din partea colegilor mei care să se materializeze cu noi puncte în contul nostru. Sper într-un rezultat bun în confruntarea de la Proviţa de Jos”.