joi, 25 aprilie 2024

În căutare de puncte


Vecine în clasament, cele două grupări își doresc să obțină cât mai multe puncte la finalul acestui joc. Dacă jucătorii din Ţipăreşti au moralul zdruncinat în urmă unui eșec categoric, 0-5 pe terenul de la Câmpina, de partea cealaltă, echipa prezidată de Daniel Crețu vine după o victorie reconfortantă realizată pe teren propriu, scor 2-1, cu Viitorul Proviţa de Sus. Pe aceste coordonate, elevii antrenorilor Bogdan Iarca și Vali Bărbulescu pornesc cu un avantaj moral care se poate transpune într-un joc bun la capătul căruia să obțină un rezultat pozitiv. Așadar o confruntare în care fiecare echipă pornește cu șansa ei. Liniile de clasament ale celor două competitoare la ora actuală se prezintă astfel:

10.  Progresul   18  7  3 8  42 - 37    24p

11.  Viitorul        18  5  4 9  28 - 38   19p

Această partidă este programată duminică dimineață, ora 11.00, pe stadionul din ŢipăreştiJocul va fi condus la centru de Andrei Mateescu ajutat la cele două linii de Alin Vlad și David Sabadac. 

În cadrul acestei runde, se mai dispută următoarele jocuri: CS Cornu 2 - Sportul Câmpina, Tineretul Poienarii Burchii - Progresul Aluniș, Viitorul Cosminele - Flacăra Mălăiești, Caraimanul Bușteni - Gloria Vâlcănești, Voința Adunați - FC Muscelul Câmpina, Viitorul Proviţa de Sus - CS Şotrile.



“În continuare, sper ca evoluția noastră să fie conform așteptărilor iar la finalul jocului să obținem un rezultat pozitiv. Venim după o victorie de moral care asigură o atmosferă benefică în cadrul lotului nostru și dorim să ne situăm pe o linie ascendentă“, a spus înaintea acestui joc, Iulian Cristian (foto-sus), atacantul echipei Progresul.