duminică, 28 aprilie 2024

Din a patra încercare! AFC Brebu a îngenunchiat pe CS Câmpina



AFC Brebu - CS Câmpina 2-1 (0-0)

Bucurie mare pe stadionul din Brebu, acolo, unde în minutele de prelungire, Robert Oprica a făcut șah-mat formația municipalității câmpinene. A fost o victorie mult așteptată a gazdelor, prima dintr-o serie de patru jocuri oficiale disputate până acum, una câștigată de câmpineni și două încheiate la egalitate, în fața unei grupări destul de valoroase, cu un buget și condiții foarte bune de pregătire. Primii care puteau debloca tabela au fost fotbaliștii brebeni, Vișan și Oprica irosind două situații de a marca dar la cabine s-a intrat cu un scor alb după ce oaspeții au înscris un gol care a fost anulat pe motiv de henț. Repriza secundă a făcut deliciul întregii asistenţe, oportunitățile de a înscrie și golurile fiind prezente la ambele porți. După un început ezitant al gazdelor, câmpinenii au marcat în minutul 50 dar replica elevilor lui Vali Bunea nu s-a lăsat mult așteptată și Bogdan Dumitru (`60) a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap la colțul lung, din 6 metri. Cu garda deschisă, ambele distribuții au căutat golul decisiv, acesta venind în minutul 90+2, în contul gazdelor. Vali Bunea a executat o lovitură liberă de la 16 metri, din poziție lateral dreapta care l-a găsit perfect pe Oprica şi din 3 metri acesta a trimis cu capul direct în ”ațele” porții adverse. De notat și ziua de grație a lui Laurențiu Dinu care în minutul 85 a avut o intervenție salvatoare, rezolvând cu succes o fază foarte periculoasă. Pentru Bogdan Dumitru & Co. urmează un joc în deplasare, în compania formației AFC Bănești.

► AFC Brebu: Dinu - Marcu, Oprica, Neagu, Dima, Dumitru (cpt), Bunea, F. Stoica Vișan, Oancea, Rada. Au mai jucat: Plumb și R. Stoica.

Antrenor: Vali Bunea



Vali Bunea: ”O victorie pe care familia AFC Brebu o dedică fostului nostru antrenor, Robert Săvulescu”

Bucuros de finalul jocului favorabil echipei sale, antrenorul gazdelor, Vali Bunea (foto), a declarat:

”A fost un joc normal la discreția noastră. Sunt foarte mulțumit de atitudinea băieților care au respectat indicațiile primite. Am întâlnit o echipă cu 3-4 jucători cu experiență, doi dintre aceștia părăsind gazonul accidentați. Este o victorie pe care familia AFC Brebu o dedică fostului nostru antrenor, Robert Săvulescu, care cu siguranță își dorea acest succes”.



Cătălin Tănase: ”Le mulțumesc pe această cale minunaţilor noștri suporteri”

Despre jocul pe care echipa sa l-a câștigat în fața formației din Câmpina, președintele gazdelor, Cătălin Tănase (foto), a spus:

”Am dovedit încă odată că forța de grup a echipei poate fi determinantă în fața unor formații cu buget și condiții foarte bune de pregătire. Suntem o echipă care de fiecare dată știe să se mobilizeze în fața grupărilor de top din Liga A Prahova. Le mulțumesc pe această cale minunaților noștri suporteri prezenți în număr mare alături de noi cărora în final le-am oferit momente de bucurie. Dedicăm această victorie celui care a fost antrenorul echipei noastre, Robert Săvulescu, cel care își dorea foarte mult un succes în fața formației CS Câmpina”.

- Galerie foto -