sâmbătă, 30 martie 2024

Trei puncte prețioase pentru gazde



FC Muscelul Câmpina - CS Şotrile 2-0 (0-0)

Unul dintre capetele de afiș ale etapei cu numărul 15 s-a disputat pe sinteticul câmpinean de la Petrol. S-au aflat față în față două formații care prin prisma clasamentului se situau la egalitate de puncte înaintea acestui joc, cu şanse mari în lupta pentru promovare. Pe fondul unui joc de așteptare din partea oaspeților, jucătorii câmpineni s-au aflat mai mult în jumătatea de teren adversă și în câteva rânduri au amenințat periculos poarta lui Ioana. Atât Mititelu (`20), cu un șut în transversală, cât și Albu (`30), cu un șut în blocaj, puteau să deblocheze tabela. La fel de periculoasă a fost și faza lui Istrate (`42) sau lovitura liberă a lui Mititelu (`44) încheiată cu un șut respins de același Ioana, un portar revenit pe gazon după o perioadă ceva mai mare de timp. După pauză, același Ioana s-a remarcat la șutul lui Prună dar pe finalul partidei, minutul 80, după o combinație între Dinu și Butuza, ultimul a făcut șah-mat defensiva şotreană. Diferența a crescut cinci minute mai târziu, după ce șutul lui Mititelu a fost deviat de un fundaș al vizitatorilor. În linii mari cam aceasta a fost istoria unui joc în care gazdele și-au trecut în cont trei puncte prețioase în perspectiva jocurilor următoare. În continuare, pentru fotbaliștii din Şotrile la orizont se profilează un joc foarte important, programat la finele săptămânii viitoare, aceștia urmând să întâlnească pe teren propriu formația CS Cornu 2. De partea cealaltă, pentru FC Muscelul se anunță o nouă confruntare pe teren propriu, de această dată în compania echipei Progresul Proviţa de Jos.

► FC Muscelul: Diaconu - Dinu, Dafinoiu, Badea, Cordonaş, Floştoiu, Mititelu (cpt), Pantaia, Prună, Istrate, Albu. Au mai jucat: Stas, Butuza și Fătu.

Antrenor: Mircea Hagianu

► CS Şotrile: Ioana - Constantin, Savu, Ungureanu, Olaru, G. Lupu, Marin (cpt), Barbu, Bârsan, Tănăsoiu, Tocitu. Au mai jucat: Tănase, Rada, A. Lupu și Ruja.

Antrenor: Gabi Lupu


Pe marginea acestui meci, antrenorul oaspeților, Gabi Lupu (foto) a spus: ”Un meci slab făcut de noi în condițiile în care ne-am dorit punctele puse în joc. Chiar nu pot să-mi explic prestația noastră cu toate că așteptările erau foarte mari. Nu ne rămâne decât să strângem rândurile și să mergem înainte”.