duminică, 31 martie 2024

Atunci când ocaziile se răzbună!



Unirea Cocorăști - AFC Brebu 2-1 (2-1)

Cu un parcurs remarcabil în acest debut de sezon, elevii lui Vali Bunea s-au deplasat duminică dimineață pe stadionul formației Unirea Cocorăști. Creditați cu prima șansă, oaspeții au deschis scorul prin Tibi Oancea (`15) dar pe fondul unui joc viu disputat, cu ocazii la ambele porți, amfitrionii au reușit egalarea și apoi conducerea pe tabelă în urma unor greșeli ale defensivei adverse. Actul secund nu a mai adus goluri, în schimb s-au consemnat multe ocazii, mai ales la poarta jucătorilor din Cocorăști. Cei favorizați de soartă au fost fotbaliștii gazdă, având de patru ori șansa ca barele propriei porți să se opună unor goluri care în mod logic ar fi schimbat datele problemei. Mai mult, chiar puteau mări diferența dar în minutul 79 au ratat și un penalti. Așadar, fluierul de final a consemnat o victorie mai mult decât prețioasă a gazdelor, aflate în acest moment în zona minată a clasamentului.

► AFC Brebu: Dinu - Mărăcineanu, Oprica, Neagu, Marcu, Dima, Dumitru (cpt), Bunea, Vișan, Oancea, Rada. Au mai jucat: Rusu și R. Stoica.

Antrenor: Vali Bunea

În următoarea rundă, Bogdan Dumitru & Co. urmează să primească vizita jucătorilor de la Progresul Drăgănești.

Declarații după joc:



La finalul jocului de la Cocorăști, președintele formației oaspete, Cătălin Tănase (foto) a declarat:

“Uneori fotbalul este nedrept ținând cont că de patru ori bara i-a salvat pe fotbaliștii din Cocorăști dar cert este că la final contează golurile. Nu m-a mulțumit prestația și atitudina băieților noștri. Nu înțeleg aceste sincope care apar împotriva unor echipe mai mici iar când jucăm cu formații de calibru alta este evoluția noastră. Chiar la următorul joc trebuie să strângem rândurile, să ne impunem valoarea”