joi, 21 martie 2024

Multe speranțe!



Pentru fotbaliștii din Proviţa de Sus debutul de sezon înseamnă o deplasare la Câmpina acolo unde se vor afla față în față cu localnicii de la Sportul. Ȋn acest moment, liniile de clasament ale celor două competitoare se prezintă astfel:

5. Viitorul  13  6  4  3            27 - 15    22p

8. Sportul  13  6  2  5            17 - 15    20p

Sigur, se anunță un meci viu disputat în condițiile în care cele două competitoare își doresc să debuteze cu dreptul. Se întâlnesc două distribuții care conțin o serie de jucători foarte cunoscuți, cu foarte mare experiență, care nu cu mulţi ani în urmă au încântat privirile iubitorilor de fotbal din zonă. Evident, punctele vor fi la mare preț și vor conta foarte mult în clasament, acolo unde diferențele sunt foarte mici iar lupta pentru promovare este una pasionantă la această oră.



Despre jocul pe care echipa sa îl va susține la finalul acestei săptămâni, ”il capitano” oaspeților, Alex Nicola (foto) a spus că el și colegii lui se gândesc numai la victorie.

”Ne așteaptă un joc dificil, ca de altfel toate care vor urma. Întâlnim un adversar redutabil pe teren propriu dar sper ca evoluția noastră să se ridice la nivelul așteptărilor. Pentru noi este foarte important să pornim cu dreptul și este cert că ne dorim victoria”, a ținut să precizeze Alex înaintea acestui joc .

Așadar, acest nou episod este programat duminică dimineața, începând cu ora 11.00. pe stadionul Rafinăria din Câmpina. Jocul va fi condus la centru de Alina Năstase ajutat la cele două linii de Ioana Georgescu și Mario Năstase. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Adrian Vulpe.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

► CS Şotrile - Viitorul Cosminele

► CS Cornu 2 - CS Caraimanul Bușteni

► Tineretul Poienarii Burchii - Voință Adunați

► Progresul Aluniș - Viitorul Tipărești

► Flacăra Mălăiești - Progresul Proviţa de Jos

► Gloria Vâlcănești - FC Muscelul Câmpina