joi, 21 martie 2024

Cu gândul la victorie!



În mod sigur, în această săptămână gândurile fotbaliștilor din Adunați se îndreaptă spre meciul de sâmbătă după-amiază, atunci când vor întâlni în deplasare formația Tineretul Poienarii Burchii. Încrederea și speranța jucătorilor că la finalul acestui meci vor obține un rezultat favorabil fac ca echipa pregătită de Adrian Mitrea și Cristi Negotei să pornească la luptă cu un moral foarte bun. Liniile de clasament ale celor două competitoare la ora actuală se prezintă astfel:

7.  Voința            13  6  2    5  19 - 16    20p

13.Tineretul       13  1  0  12  18 - 80      3p

Având tot lotul valid, antrenorii Adrian Mitrea și Cristi Negotei au posibilitatea să trimită pe gazon un “11“ competitiv care va cuprinde și noile achiziții făcute în pauza competițională de iarnă. Așadar, această partidă este programată sâmbătă după-amiază, ora 15.00, pe stadionul din Poienarii Rali. Jocul va fi condus la centru de Alina Năstase ajutat la cele două linii de Florin Neagu și Antonio Cristovescu. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Ion Marin.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

► CS Şotrile - Viitorul Cosminele

► CS Cornu 2 - CS Caraimanul Bușteni

► Progresul Aluniș - Viitorul Ţipărești

► Sportul Câmpina - Viitorul Proviţa de Sus

► Flacăra Mălăiești - Progresul Proviţa de Jos

► Gloria Vâlcănești - FC Muscelul Câmpina

Declaraţii ... declaraţii ... declaraţii ...

În prefața acestui joc, fundașul central al oaspeților, Iulian Călin (foto-jos), s-a arătat încrezător în forțele echipei sale.