joi, 19 octombrie 2023

Misiune dificilă pentru gazde



În tentativa de a sparge ghinionul prezent în ultimele jocuri susținute de gruparea brebeană, Bogdan Dumitru și colegii săi au o misiune dificilă împotriva unei formații care în acest sezon a cules multe puncte din deplasare. Marea problemă a gazdelor o reprezintă lipsa de eficacitate în fața porții, având în acest moment unul dintre cele mai slabe atacuri din Liga A. În etapa trecută, brebenii au pierdut la mare luptă în prelungiri pe stadionul din Cornu, în urma unui penalty, după un joc pe care nu meritau să-l piardă. De partea cealaltă, jucătorii din Mănești au cedat destul de greu în propriul fief în fața liderului, formația C.S.O. Teleajenul Vălenii de Munte. La această oră cele două grupări ocupă următoarele poziții în clasament:

6.      CS Mănești        10   6 2 2  18-12     20p.

11.    AFC Brebu         11   3 3 5   8-16     12p.



Așadar, pentru pupilii președintelui Cătălin Tănase urmează un meci dificil care trebuie tratat cu maximă atenție. Evident, fiecare echipă își va dori să nu părăsească învinsă terenul de joc, lucru de altfel împărtășit și de antrenorul gazdelor, Robert Săvulescu (foto-sus):

”Suntem în fața unui meci dificil împotriva unei echipe care în deplasare are evoluții foarte bune. O formație care dacă este lăsată să joace, poate pune mari probleme, dovadă fiind rezultatele pozitive pe care le-a obținut în acest sezon. Aștept, ca la fiecare joc de altfel, o mobilizare din partea băieților pentru că avem mare nevoie de puncte. Trebuie să ne concentrăm mai mult în faza de finalizare acolo unde suntem deficitari pentru că numai prin goluri marcate putem face diferența”.

Așadar, un joc programat sâmbătă după-amiaza, ora 16.00, pe stadionul din Brebu. Partida va fi arbitrată de Ştefan Niculae secondat la cele două linii de Andrei Sotir și Cătălin Preda. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Constantin Niță.

Tot în această rundă se vor mai disputa următoarele partide:

 CSO Băicoi - Petrolul `95 Ploiești

 CS Câmpina  - ACS Cornu        

 CSO Boldești - C.S.O. Teleajenul Vălenii de Munte

 Unirea Urlați   - AFC Bănești

 Unirea Cocorăști - Petrosport

 Triumf Poiana Câmpina  - Avântul Măneciu      

 CSO Comarnic - CSL Vărbilău

 CSC Berceni - CS Brazi