joi, 19 octombrie 2023

Fără pași greșiți! Cornenii atacă Câmpina




Meci de care pe care la Câmpina acolo unde vor încrucișa armele două formații care și în campionatul trecut și-au împărțit punctele. Interesant este că în întâlnirile directe nu au reușit să-și fructifice avantajul terenului propriu. În tur, fotbaliștii corneni au pierdut în propriul fief, scor 1-4, în timp ce în deplasarea de pe ”Petrol” i-au spulberat pe câmpineni cu 3-0. Acum, despărțite de un singur loc în clasament, echipa oaspete ocupând locul 4, cu 25 de puncte, cu un avantaj de 3 lungimi, în mod sigur cele două grupări vor face multă risipă de energie pentru a obține un rezultat pozitiv. În tentativa de a se menține în plasa liderului, elevii lui Dragoș Mihalache nu au voie să mai facă pași greșiți în acest final de stagiune și este așteptată și revenirea în joc a căpitanului Costin Butoi, absent în etapa trecută.



Cojocaru vrea să plece cu trei puncte de la Câmpina

Varianta unei noi victorii este îmbrățișată și de îngerul păzitor al lui ACS Cornu, Ionuț Cojocaru (foto) care înaintea acestui joc a declarat:

”Din punctul meu de vedere este o deplasare dificilă care trebuie tratată cu maximă seriozitate. Adversara noastră este o echipă bine pregătită, situată în apropierea podiumului. Sper să nu simțim prea mult lipsa lui Bârsănel care încă nu este refăcut din punct de vedere medical. Ne dorim cele trei puncte care ne pot ține în continuare aproape de formațiile care în acest moment luptă pentru promovare”. 

Această dispută este programată sâmbătă dimineața, ora 11.00, pe baza sportivă a formației din Câmpina. Partida va fi arbitrată de Iulian Popișteanu secondat la cele două linii de Andrei Dan și Romulus Sprînceană. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Cătălin Popescu.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

 CSO Băicoi - Petrolul `95 Ploiești       

 CSO Boldești - C.S.O. Teleajenul Vălenii de Munte

 AFC Brebu - CS Mănești

 Unirea Urlați   - AFC Bănești

 Unirea Cocorăști - Petrosport

 Triumf Poiana Câmpina  - Avântul Măneciu      

 CSO Comarnic - CSL Vărbilău

 CSC Berceni - CS Brazi