duminică, 24 septembrie 2023

Un joc sub așteptări pentru formația din Cornu

Unirea Cocorăștii Colț - ACS Cornu 1-1 (0-0)


Etapa cu numărul 8 a adus un singur punct în contul grupării din Cornu care duminică dimineața s-a deplasat pe stadionul formației Unirea Cocorăștii Colț. În fața unei echipe nou promovate, oaspeții au fost de nerecunoscut cu o evoluție diametral opusă față de jocurile precedente. Chiar dacă nu au lipsit ocaziile la poarta localnicilor, lipsa de concentrare s-a văzut în situaţile clare de gol, singur cu portarul, și rezultatul final nu poate decât să aducă un dram de amărăciune în rândul fanilor echipei cornene. Tabela a fost deblocată în minutul 60 printr-un autogol al gazdelor pentru ca egalarea să survină 15 minute mai târziu din penalty.   

► A.C.S. Cornu: Tănase - Stoica, Bârsănel, Butoi (cpt), Telea, Sandu, Alexe, Ştefănoiu, Filip, P. Radu, Șovăială. Au mai jucat: Cârstian, Mănescu și Stănescu.

Antrenor: Dragoș Mihalache

În următoarea etapă, echipa prezidată de Ionel Manta va întâlni la finalul săptămânii viitoare formația Progresul Drăgănești.


Vali Sandu (jucător ACS Cornu):

”Un joc în care am avut o prestație necorespunzătoare. În opinia mea, meciurile pe care le disputăm duminică reprezintă o problemă pentru echipa noastră și nu de multe ori rezultatele au fost sub așteptări. Trebuie să trecem peste acest moment nefast și să se înțeleagă că fotbalul este un sport de echipă și fiecare are datoria să-și facă treaba cât mai bine”.