joi, 8 iunie 2023

Victorie, cuvântul de ordine pentru jucătorii gazdă!


C.S. Şotrile - Flacăra Filipești de Târg

Pentru jucătorii din Şotrile, acest meci va fi ultimul pe care-l vor disputa pe teren propriu în această ediție de campionat. Prin urmare, trecând peste eșecul din etapa trecută, înfrângere 0-2 pe terenul echipei din Zalhanaua, elevii lui Gabi Lupu au misiunea de a-și adjudeca toate punctele puse în joc, mai ales că va fi ultima apariție în fața propriilor suporteri. La această oră, gazdele ocupă locul 11 cu 33 de puncte în timp ce jucătorii din Filipești se află pe poziția cu numărul 13, acumulând 23 de puncte. În precedentul joc, gruparea care va veni la Brebu a cedat în propriul fief în fața echipei CS Aricești Rahtivani, scor 0-2. Această confruntare este programată duminică dimineața începând cu ora 11.00, pe stadionul din Brebu. Partida va fi arbitrată de Robert Nuțu secondat la cele două linii de Alexandru Oblu și Bogdan Baciu. În calitate de observator A.J.F. va oficia Vasile Bădilă.

Ionuț Mănescu: ”Vrem să încheiem sezonul cu fruntea sus”

Făcând referire la acest joc, Ionuț Mănescu (foto), președintele echipei gazdă, a ținut să precizeze că echipa sa este condamnată să câștige. 

“Este ultimul joc al băieților pe teren propriu și vrem să ne luăm la revedere de la fanii noștri printr-un joc bun încununat de o victorie. Vrem să încheiem sezonul cu fruntea sus și sper ca arbitrajele din ultimul timp, care au lăsat mult de dorit, să nu se mai repete. După aceste două etape vom trage linie și sunt speranțe reale ca în următorul campionat să arătăm mult mai bine, să beneficiem de condiții superioare de pregătire și de joc“.

Tot în această rundă se vor mai disputa următoarele partide:

► Viitorul Cosminele  - Tineretul Poienarii Burchii

► Viitorul Predești - C.S. Brazi Popești

 CS Şirna Varnița - Prahova Nedelea

 Prahova Tinosu - Avântul Măgureni

 AȘ Târgșorul Vechi Stăncești - Viitorul Poienarii Burchii

► Gloria Vâlcănești - Arizona Zalhanaua

► C.S. Aricești Rahtivani - A.S. Gorgota