joi, 8 iunie 2023

Va mai conta ultima impresie?


A.F.C. Bănești - C.S. Câmpina  

Ultima reprezentație a formației din Bănești, din această stagiune, coincide cu vizita unei nou promovate care la acest moment ocupă poziția a II - a în clasament. Oaspeții, cu o echipă în care câțiva jucători actuali au mâncat o pâine albă la gruparea băneșteană în sezoanele trecute pornesc cu prima șansă. Evident, acest aspect nu va influența în nici un fel desfășurarea acestei partide, sentimentele și anumite nostalgii fiind de domeniul trecutului. De partea cealaltă, iubitorii de fotbal din Bănești trebuie să înțeleagă, evident cine are această capacitate, că vremurile din urmă cu câțiva ani, atunci când A.F.C. - ul era în top, în nici un caz nu se vor mai întoarce. În condițiile actuale, ca să facem o simplă paralelă, bineînțeles păstrând proporțiile, este ca și cum fotbalul românesc va mai avea o națională ca cea condusă de Gică Hagi în 1994. Oare va mai fi posibil? Rămâne de văzut dacă în acest ultim joc pe teren propriu elevii lui Pancovici și Dinu vor putea să mai șteargă puțin din imaginea negativă care și-au creat-o de a lungul acestui sezon. În tur, formația municipalității câmpinene, s-a impus în propriu fief cu 3-0. 


Ion Boncu: ”Vrem să lăsăm o impresie cât mai bună

Despre jocul cu C.S. Câmpina a vorbit și președintele grupării din Bănești, Ion Boncu (foto).  

”În opinia mea un meci care poate intra în categoria derbiurilor zonale. Îl așteptăm cu interes și vrem să lăsăm o impresie cât mai bună care să mai atenueze puțin din imaginea nesatisfăcătoare pe care am produs-o în acest sezon. Imediat vom face o analiză mai amplă și vom încerca să revenim în topul formațiilor din acest campionat”.

Așadar un joc programat sâmbătă dimineață, ora 11.00, pe baza sportivă a formației gazdă. Partida va fi arbitrată de Mihail Pandelea secondat la cele două linii de Valentin Dediu și Vasile Crețu. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Marian Deaconu.

Runda cu numărul 34, ultima din această ediție de campionat, mai cuprinde următoarele partide:

► Atletic United - C.S. Strejnicu

► C.S.C. Măneciu - Petrolul `95

► A.F.C. Brebu - C.S.O. Băicoi

► C.S. Brazi - Voinţa Vărbilău

► C.S.O. Boldeşti - A.C.S. Triumf Poiana Câmpina 

► C.S.O. Teleajanul Văleni de Munte - C.S. Măneşti

► Unirea Urlați - Tricolorul Breaza

 C.S. Cornu - C.S. Berceni