sâmbătă, 27 mai 2023

Scor fluviu la Brebu!


A.F.C. Brebu - Voința Vărbilău 7-1 (3-0)

Etapa cu numărul 32 a programat la Brebu vizita jucătorilor de la Voința Vărbilău, gazdele impunându-se în final cu 7-1. Per ansamblu a fost un joc la discreția gazdelor care au interpretat o partitură la care vizitatorii încă de la început s-au aflat în postura de simpli spectatori. A fost un meci în care pupilii lui Săvulescu au împins în permanenţă jocul spre poarta oaspeților care au încercat, atât cât au putut, să limiteze proporțiile scorului. Ca o simplă coincidență, A.F.C. - ul și-a trecut în cont trei ”duble” grație lui Tibi Oancea (`3 și `66), Mădălin Vișan (`43 și `86) și Ionuț Dima (`28 și `86), lista marcatorilor fiind completată cu numele lui Vlad Drăgan (`63). Așadar o victorie logică a brebenilor care ne scutește de alte comentarii, obținută în fața unui numeros public care a plecat satisfăcut acasă.

A.F.C. Brebu: Dinu - Mărăcineanu, Marcu, Oprica (cpt), Dima, Ștefan, Duricu, Drăgan, Stoica, Oancea, Vișan. Au mai evoluat: Țapu și Șchiopu.

Antrenor: Robert Săvulescu

După acest episod în care punctele au rămas la Brebu, echipa prezidată de Cătălin Tănase va lua cap-compas stadionul grupării Triumf Poiana Câmpina, la orizont prefigurându-se un meci cu ambiții mari de ambele părți.


Cătălin Tănase: ”Mă așteptam la un meci mai greu

Despre jocul cu Voința Vărbilău a vorbit și președintele grupării din Brebu, Cătălin Tănase (foto).  

”Sincer să fiu mă așteptam la un meci mai greu. Din fericire pentru noi am avut o evoluție foarte bună și mă bucur că toți spectatorii prezenți au fost mulțumiți de ce au văzut. Îi felicit pe băieți pentru joc, pentru atitudinea de care au dat dovadă. Suntem în obiectiv și acesta este cel mai important lucru pentru echipa mea”.