joi, 30 martie 2023

Toate drumurile duc la stadion

 

A.F.C. Brebu - C.S. Cornu

Printre partidele tari din etapa de la finele acestei săptămâni se numără și jocul de la Brebu unde se întâlnesc două formații care de regulă produc un fotbal de calitate. În tur, fotbaliștii brebeni au dat lovitura pe gazonul din Cornu, impunându-se la limită, scor 2-1, după un joc viu disputat nerecomandat cardiacilor. Confruntarea din această rundă, cea cu numărul 22 a Ligii A Prahova, va avea loc sâmbătă după-amiază, de la ora 17:00. Bineînțeles, pentru toţi iubitorii de fotbal care sunt așteptați în număr cât mai mare și de această dată organizatorii au pregătit un interesant program de meci (foto).

Cătălin Tănase: ”Sperăm să continuăm în aceași notă”

Se anunță un meci interesant și din perspectiva lui Cătălin Tănase (foto-jos), președintele echipei A.F.C. Brebu.

Un derby de tradiție între două echipe cam de aceași valoare. Am început foarte bine acest sezon, 10 puncte din 4 jocuri, și sperăm să continuăm în aceași notă. Mă bucură revenirea lui George Bridinel și de asemenea îl aștept pe Bogdan Dumitru să revină cât mai repede alături de noi, după acea accidentare nedorită suferită de curând. Sper ca sâmbătă toate drumurile să ducă spre stadion iar iubitorii de fotbal din Brebu să fie în număr cât mai mare alături de băieții noștri


C.S. Cornu merge la victorie pe terenul echipei din Brebu

Radu Gratie (foto-jos), directorul executiv al grupării cornene a prefațat partida care va fi în compania formației din Brebu, catalogând duelul ca fiind unul de tradiție, între două echipe care la această oră sunt pe val. 

Mergem la o echipă de tradiție a Ligii A Prahova, o echipă competitivă cu mulți suporteri. Se anunță un meci disputat în care orice rezultat este posibil. Avem nevoie de puncte și evident ne dorim victoria. Sper ca publicul care va fi prezent la meci și din care va face parte și micuța noastră galerie să asiste la un joc frumos disputat în limitele fair-play-ului


În acest moment, după succesul din etapa trecută, formația din Cornu se află pe locul 4 în clasament în timp ce jucătorii din Brebu după de ce au câștigat în deplasarea de la Urlați cu 1-0, ocupă poziția cu numărul 8. Partida va fi arbitrată de Roxana Năstase secondată la cele două linii de Florin Bureață și Ionuț Dan. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Cristian Lefter.

Runda cu numărul 22 mai cuprinde următoarele partide:

► Voinţa Vărbilău - C.S.C. Măneciu

► C.S. Măneşti - A.F.C. Bănești

► Tricolorul Breaza - C.S. Câmpina

► C.S. Brazi - C.S.O. Teleajenul Văleni de Munte

► C.S.O. Boldeşti - Unirea Urlaţi

► A.S.C. Triumf Poiana Câmpina - Atletic United

► C.S.O. Băicoi - C.S. Strejnicu 

► C.S. Berceni - Petrolul `95 Ploieşti