vineri, 31 martie 2023

O confruntare interesantă


C.S. Mănești - A.F.C. Bãneşti

Aflate pe poziții diametral opuse, cele două echipe pot oferi un joc de angajament în care gazdele sunt creditate totuși cu prima șansă. Va fi interesant de urmărit  dorința și determinarea cu care elevii antrenorilor Florin Pancovici și Alin Dinu vor aborda această dispută știut fiind faptul că de regulă pe teren propriu gazdele fac legea. În tur, confruntarea de la Bănești dintre cele două formații s-a încheiat cu un rezultat de egalitate, scor 2-2. La această oră pozițiile în clasament a celor două competitoare se prezintă astfel:

7.      CS Mănești        21   12 3   6  62-30   39p.

15.    AFC Bãneşti      21     4 2 15  27-64   14p.

Așadar se anunță un meci în care defensiva băneșteană va avea mult de lucru în fața unui joc realmente ofensiv practicat de către gazde care au dovedit până acum un apetit mare de goluri. De acest lucru este conștient și Viorel Banu (foto), unul dintre fundașii echipei oaspete. 

”Mă aștept la un joc dificil împotriva unei formații care nu prea pierde acasă. Noi venim după o evoluție mulțumitoare chiar dacă în etapa trecută am pierdut în fața liderului. Cum nu seamănă joc unul cu altul, chiar dacă întâlnim un adversar puternic, ne vom juca șansele, obiectivul nostru fiind ca în acest sezon să strângem cât mai multe puncte”.

Această dispută este programată duminică dimineața, ora 11.00, pe baza sportivă a formației din Mănești. Partida va fi arbitrată de Mihai Amorăriţei secondat la cele două linii de Alin Ionică și Romulus Sprînceană. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Constantin Dumitrache.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

► Voinţa Vărbilău - C.S.C. Măneciu

► Tricolorul Breaza - C.S. Câmpina

► C.S. Brazi - C.S.O. Teleajenul Văleni de Munte

► C.S.O. Boldeşti - Unirea Urlaţi

► A.F.C. Brebu - C.S. Cornu

► A.S.C. Triumf Poiana Câmpina - Atletic United

► C.S.O. Băicoi - C.S. Strejnicu 

► C.S. Berceni - Petrolul `95 Ploieşti