sâmbătă, 27 august 2022

Victorie la pas!

A.F.C. Brebu - C.S. Brazi 3-1 (1-0)  


Prima apariție pe teren propriu în fața suporterilor, din actuala stagiune, a coincis cu un succes clar al fotbaliștilor brebeni. Primul care a schimbat tabela a fost Robert Oprica (`5), însă gazdele, pe fondul unei dominări totale, au irosit prin Oancea, Apăunei și Vișan (autorul unei bare în minutul 37), ocazii clare de gol.

După pauză, elevii lui Robert Săvulescu și-au continuat partitura, la rampă ieșind Mădălin Vișan (foto), declarat de către toți cei prezenți omul meciului. Avantajul amfitrionilor s-a mărit în minutul 71, atunci când Vișan a șutat senzațional de la 35 metri, direct la vinclu. Singura tresărire a oaspeților s-a petrecut în minutul 79, aceștia reducând din diferență pentru ca același Vișan (`93) să consfințească scorul final cu un șut la firul ierbii de la 7 metri. A.F.C. - ul a trimis pe gazon următorul ”11”: Stănulescu (cpt) - Apăunei, Oprica, Neagu, Rusu, Dumitru, Baciu, Ștefan, Stoica, Vișan, Oancea. Au mai fost folosiți: Mărăcineanu, I. Lucian și Popa. La finalul meciului, antrenorul Săvulescu s-a arătat mulțumit de rezultat, declarând următoarele: Per ansamblu am făcut un joc bun în fața unei formații pe care am dominat-o din primul și până în ultimul minut de joc. Felicit toată echipa, mai ales că am avut câteva absențe notabile și abordăm următoarea partidă cu mare încredere“.

Pe marginea acestui meci, președintele gazdelor, Cătălin Tănase (foto) a spus: “Sunt bucuros după acest prim succes înregistrat în debutul actualului sezon. Am văzut dorință, determinare, în modul de exprimare a băieților mei și sper că de la etapă la etapă să creștem în joc“.

Următorul meci al brebenilor programat în această stagiune fotbalistică se va disputa marți după-amiază în deplasare, pe terenul formației C.S.O. Teleajenul Vălenii de Munte.