luni, 29 august 2022

În căutare de noi puncte!

C.S.O. Teleajenul Vălenii de Munte - A.F.C. Brebu


După încă trei puncte cucerite pe teren propriu, împotriva echipei din Brazi, scor 3-1, elevii lui Robert Săvulescu privesc cu încredere următorul joc. De această dată ei vor fi oaspeții formației C.S.O. Teleajenul Vălenii de Munte care în etapa trecută s-a impus cu 3-2 pe gazonul nou promovatei, Triumf Poiana Câmpina. Ca de fiecare dată, etapele intermediare, disputate la mijlocul săptămânii, au creat mari probleme competitoarelor din această serie, lucru valabil și în cazul acestei confruntări. În mod sigur vor lipsi o serie de titulari iar fotbalul va avea mult de suferit la capitolul calitate. Totuși, chiar și în aceste condiții, înfruntarea dintre cele două competitoare se anunță a fi una foarte interesantă.  În acest moment, liniile de clasament ale celor două grupări se prezintă astfel:

4.      A.F.C. Brebu      2  1 1  0  4 - 2    4p

10.    Teleajenul Vălenii de Munte       2  1  0  1  4 - 6    3p

Așadar, partida cu formația din Văleni de Munte este programată marți după amiază, începând cu ora 18,00, pe arena din Drajna. Jocul va fi condus la centru de Iulian Popișteanu ajutat la cele două linii de Cristian Stan și Adina Ciobanu. Ȋn calitate de observator, din partea A.J.F. Prahova, Nicolae Nuță.

”Ne așteaptă un meci dificil privind prin prisma absențelor pe care le avem. Aștept ca rezervele noastre să se ridice la nivelul titularilor. Chiar și așa încercăm să facem o figură frumoasă împotriva unei formații care în etapa trecută și-a trecut în cont trei puncte în deplasarea de la Poiana Câmpina”, a ținut să precizeze Cătălin Tănase (foto), președintele A.F.C. - ului din Brebu.

Tot în această etapă, cea cu numărul 3, se vor mai disputa următoarele meciuri:

● C.S.C. Măneciu - Tricolorul Breaza

● A.F.C. Bănești - C.S.C. Berceni

● C.S. Câmpina - C.S. Strejnicu

● C.S. Brazi - Petrolistul Boldești

● Unirea Urlați – Triumf Poiana Câmpina

● C.S. Cornu - Voința Vărbilău

● Petrolul `95 Ploiești - C.S.O. Băicoi

● Atletic United 1906 - C.S. Mănești