joi, 18 august 2022

Un joc deschis oricărui rezultat!

Petrolistul Boldești - A.F.C. Brebu


A.F.C. Brebu este una dintre formațiile care în fiecare campionat a avut o comportare remarcabilă și evident se vrea în continuare același parcurs. Fotbaliștii brebeni  vor începe Liga A Prahova cu un meci pe terenul Petrolistului Boldești. În ediția trecută de campionat cele două competitoare și-au împărțit punctele. În tur, pe teren propriu, gazdele s-au impus foarte greu, scor 1-0, în schimb, returul a aparținut brebenilor care au câștigat cu aceași diferență.  Evident, acum datele problemei s-au schimbat puțin în sensul că gruparea din Boldești a făcut câteva achiziții notabile. De partea cealaltă, formația din Brebu, prezidată de Cătălin Tănase, are avantajul unei omogenităţi care de foarte multe ori și-a spus cuvântul. În plus, prin venirea lui George Bridinel, un mijlocaș cu profil ofensiv, echipa poate produce deranj pe orice stadion al Ligii A Prahova.

Robert Săvulescu, despre Petrolistul Boldești - A.F.C. Brebu: ”Va fi un joc dificil, în care va trebui să fim atenţi şi concentraţi”

Confirmat din nou pe banca tehnică, antrenorul Robert Săvulescu (foto-jos) este optimist în privința evoluției elevilor săi.

”Ne așteaptă un debut dificil, împotriva unei grupări care în această pauză s-a întărit cu câțiva jucători experimentați. Suntem conștienți de acest lucru dar încercăm să facem o figură frumoasă și să obținem un rezultat pozitiv. Pot spune că jocul echipei noastre se află pe un trend ascendent și ca atare îmi pun mari speranțe în acest început de stagiune”.

Edi Mărăcineanu: ”Avem moralul ridicat, mergem după puncte”

Unul dintre cei mai constanți fundași de bandă din Liga A Prahova,  Edi Mărăcineanu (foto-jos), se arată încrezător în forţa echipei sale.  

”Orice început naște multe speranțe. Eu și colegii mei suntem pregătiți să atacăm un nou campionat. Întâlnim o echipă de tradiție în fotbalul prahovean într-un joc deschis oricărui rezultat. Sigur, ne dorim un debut cu dreptul și vom face tot posibilul să nu dezamăgim”.


Programul acestei etape mai cuprinde următoarele meciuri:  

● C.S.C. Măneciu - A.S. Strejnic

● A.F.C. Bănești - Petrolul `95 Ploiești

● C.S. Câmpina - C.S.O. Băicoi

● C.S.O. Teleajenul Vălenii de Munte - Voința Vărbilău

● C.S. Brazi - Triumf Poiana Câmpina

● Unirea Urlați - C.S. Mănești

● C.S. Cornu - Tricolorul Breaza

● Atletic United 1906 - C.S.C. Berceni