marți, 16 august 2022

Din nou la drum!


A.F.C. - ul a terminat sezonul pe locul 8 după o prestație remarcabilă care a făcut ca multe dintre formațiile de la vârful clasamentului să se încline pe stadionul din Brebu și nu numai. Gruparea brebeană este considerată de majoritatea celor ce urmăresc fotbalul judeţean, o  echipă  cu potenţial, capabilă de  rezultate  deosebite chiar dacă în unele momente a mai suferit unele sincope. Fără schimbări notabile, gruparea prezidată de Cătălin Tănase rămâne în continuare o nucă greu de spart graţie în primul rând unor jucători cu mare experiență competiţională la nivelul Ligii A Prahova. 

Lot:

- Portari: Sebi STĂNULESCU, Gheorghe RUBEN, Rãzvan ŢAPU.

- Fundaşi: Eduard MĂRĂCINEANU, Robert OPRICA, Mirel MARCU, Alex NEAGU, Ionuţ DIMA, Sebastian RUSU, Marian APĂUNEI, Antonio ŞTEFAN.

- Mijlocaşi: Alex DURICU, Bogdan DUMITRU, Florin STOICA, Ion LUCIAN, George BRIDINEL, Cristi POPA, Bogdan BACIU, George ŞERBĂNICĂ.

- Atacanţi: Tibi OANCEA, Mãdãlin VIŞAN, Mihai BOGHICI.

- Antrenor: Robert SĂVULESCU

- Organizator competiti: Octavian PANĂ

- Delegat: Răzvan NECULAIU

- Președinte: Cătălin TĂNASE

- Vice Președinte: Mihai GÂLCĂ

Sosiri: George BRIDINEL (A.F.C. Bãneşti), Sebi RUSU şi Bogdan BACIU (reveniţi la echipã), Cristi POPA şi George ŞERBĂNICĂ (juniori A.F.C. Brebu), Marian APĂUNEI (C.S.O. Bãicoi), Rãzvan ŢAPU (C.S. Şotrile).

Plecări: Alexandru MARINESCU şi Gabriel ZAHIU (destinaţii necunoscute)

“Privind modul cum s-au comportat jucătorii în amicale pot să mă declar mulțumit. Suntem o familie unită și în continuare forța noastră de grup primează. Așa cum ne-am propus în ultimele sezoane ne dorim o clasare în primele 10 locuri ale clasamentului. De asemenea mulțumim autorităților locale care sunt în continuare alături de noi. Așteptăm cu încredere debutul în noul sezon și întâlnirea cu fanii noștri. Îi asigurăm că de fiecare dată vom intra pe teren cu dorința de a le oferi cât mai multe satisfacții” - Cătălin Tănase, președinte A.F.C. Brebu.