vineri, 25 martie 2022

O deplasare pentru ”adevăr”!

C.S.C. Măneciu - A.F.C. Brebu


Neînvinși în acest debut de sezon, elevii antrenorului Săvulescu privesc cu încredere partida de la Măneciu, acolo unde echipa locală a început să dea semne de viață chiar dacă la această oră deține ”lanterna roșie”. Acel egal din etapa trecută de pe terenul de la Boldești vine să confirme un salt valoric înregistrat de trupa lui Dorinel Beznea. În aceste condiții partida se anunță destul de interesantă și fotbaliștii din Brebu vor trebui să trateze cu toată seriozitatea acest joc. Astfel, liniile de clasament ale celor două grupări în acest moment se prezintă astfel:

9.      AFC Brebu         20  9 2    9      46 - 33    29p

18.    CSC Măneciu     20  1 3  16      13 - 84     6p

Așadar, Sebi Stănulescu și colegii lui vor lua cap-compas stadionul din Măneciu. Partida este programată duminică dimineață, începând cu ora 11.00. Jocul va fi condus la centru de Robert Nuțu ajutat la cele două linii de Miron Enache și Emilian Chipon. Ȋn calitate de observator, din partea A.J.F. Prahova, Tudor Negoiță.



Cătălin Tănase: ” Ne așteaptă un meci de luptã

Despre partida pe care echipa sa o va susține la finele acestei săptămâni, președintele clubului Cătălin Tănase (foto) a precizat că se anunță un joc de luptă.

”Suntem cu un moral ridicat dar nu subestimăm adversarul. Ne așteaptă un meci de luptă împotriva unei grupări mult schimbate în bine. Sper ca la ora meciului să am tot lotul valid. În continuare ne dorim să obținem rezultate notabile”.

Tibi Oancea: ”Meciul trebuie tratat cu toată seriozitatea

În aceași notă s-a arătat și Tibi Oancea (foto), principala ”gură de foc” a formației din Brebu.

”Sper să câștigăm dar meciul trebuie tratat cu toată seriozitatea. Am înțeles că echipa din Măneciu s-a întărit lucru confirmat prin rezultatele obținute în acest debut de sezon. Atmosfera este bună la echipă iar eu din punct de vedere fizic mă aflu la potențial maxim. Desigur, eu îmi doresc să înscriu noi goluri”.

Tot în această etapă, cea cu numărul 21, se vor mai disputa următoarele meciuri:

● Petrolistul Boldești - C.S. Cornu

● C.S. Mănești - Petrolul `95 Ploiești

● A.F.C. Bănești - Unirea Urlați

● A.S. Strejnic - C.S.O. Teleajenul Vălenii de Munte

● C.S.C. Berceni - C.S. Păulești

● C.S. Brazi - Tricolorul Breaza

● Atletic United 1906 - Tinerețea Izvoarele

● Voința Vărbilău - C.S.O. Băicoi