duminică, 7 noiembrie 2021

Remiză albă!

Viitorul Poienarii Burchii - C.S. Şotrile 0-0


Elevii lui Alin Dinu au avut o misiune grea, dar au reușit să ofere o replică bună care în final a însemnat un punct prețios. Ambele combatante au preferat în multe momente un joc de așteptare fără a pune în pericol cele două porți, rezultând astfel un echilibru perfect și pe tabela de marcaj. Același scenariu s-a păstrat și în partea secundă a meciului însă pe final jocul s-a mai animat. Au fost 20 minute de presiune la poarta gazdelor presărate cu mai multe lovituri de colț care însă nu au avut finalitatea dorită. În replică, în ultimele secvențe ale partidei fotbaliștii localnici puteau să dea lovitura dar Ionuț Mănescu s-a dovedit din nou îngerul păzitor al formației sale, blocând în extremis un atacant advers care putea schimba tabela. A fost o remiză albă care a avut darul să mulțumească mai mult echipa vizitatoare. Primul ”11” trimis pe gazon de către formația oaspete a avut următoarea distribuție: Mănescu - Neacșu, Ungureanu, Cobeanu, Badea, Lupu (cpt.), Marin, Tănăsoiu, Tănase, Drăgan, Nedelcu. Au mai jucat: Banu, Fl. Rada, Dinu și Ionescu. După acest rezultat de egalitate este momentul ca elevii antrenorului Alin Dinu să gestioneze foarte bine ultimele două etape care au mai rămas de disputat și să adune cât mai multe puncte. Prima ocazie se va ivi la finele săptămânii viitoare, atunci când Gabi Lupu și colegii lui vor evolua pe stadionul “Rafinăria“ din Câmpina, urmând să primească vizita formației Unirea Cocorăști Colț.

Declarații după meci:



Alin Dinu (antrenor C.S. Şotrile):

”Un punct meritat cu toate că la final puteam să pierdem această confruntare. Remarc determinarea băieților și dorința lor de a nu părăsi terenul învinși. Pentru noi urmează un joc foarte important la finele săptămânii viitoare pe care trebuie să-l tratăm foarte serios”.



Ovidiu Toporaș (viceprimar comuna Şotrile):

”Sunt mulțumit de joc și de rezultat în ciuda faptului că terenul a lăsat mult de dorit. Sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor care au arătat că se pot mobiliza și obține puncte prețioase. În continuare ne așteaptă două partide dificile, ultimele din acest sezon”.