joi, 11 noiembrie 2021

Greu, dar nu imposibil!


Etapa cu numărul 15 aduce mai multe meciuri interesante, mai ales cu formații implicate în lupta la vârf a clasamentului. În opinia specialiștilor, Atletic United și Tricolorul Breaza dețin cele mai mari șanse pentru a ocupa un loc sub soare la finalul campionatului, lupta fiind foarte strânsă în acest moment. La două lungimi în fața Tricolorului, dar cu un joc mai mult disputat, în calitate de lider gruparea Atletic sosește la Brebu cu dorința de a-și trece în cont toate cele trei puncte. Sigur, diferența din punct de vedere valoric între cele două competitoare este reflectată și de pozițiile din clasament care se prezintă astfel:

1.    Atletic United               14  11  2  1  41 - 10    35p

11.  A.F.C. Brebu                 14  5    0  9  33 - 29    15p

Pe aceste coordonate, chiar dacă se anunță la prima vedere un duel inegal, echipa gazdă este decisă să-și vândă cât mai scump pielea, dornică să facă o figură cât mai frumoasă și de ce nu, un rezultat pe măsură. Așadar, pupilii președintelui Cătălin Tănase vor încrucișa armele cu jucătorii formației Atletic United sâmbătă după-amiază, începând cu ora 14,00. Jocul va fi condus la centru de Valentin Dumitru ajutat la cele două linii de Emilian Chipon și Eduard Pârâianu. Ȋn calitate de observator, din partea A.J.F. Prahova, Cristian Nica.

Marius Butufei: ”Vom fi și mai motivați”

Despre jocul pe care echipa sa îl va susține la finele acestei săptămâni, Marius Butufei (foto) a precizat că orice este posibil. 

”Țînând cont că întâlnim echipa de pe primul loc consider că avem totuși un mic avantaj, acela că jucăm pe teren propriu. În aceste condiții noi vom fi și mai motivați să dăm totul pe gazon pentru a face o figură frumoasă”.



Cătălin Tănase: ”Pentru noi este un meci important”

Despre jocul cu Atletic United a vorbit și președintele grupării din Brebu, Cătălin Tănase (foto).  

”Aștept din partea băieților un joc bun, plin de determinare. Pentru noi este un meci important și avem ocazia să ne ridicăm la valoarea adversarului. Mai sunt trei etape din această stagiune și ne propunem să obținem cel puțin 6 puncte. Avem tot lotul valid, excepție făcând Tibi Oancea care a suferit o accidentare în meciul de la Vărbilău”.



Tabloul complet al acestei etape are următoarea configurație:

► A.F.C. Băneşti - C.S. Cornu

► C.S. Mănești - A.S. Strejnic

► C.S.O. Măneciu - C.S.C. Berceni

► Petrolistul Boldeşti - C.S. Brazi

► Petrolul `95 Ploieşti - Voința Vărbilău

► A.F.C. Brebu - Atletic United

► Unirea Urlaţi - C.S.O. Băicoi

► Teleajenul Vălenii de Munte - Tinereţea Izvoarele

► C.S. Păuleşti - Tricolorul Breaza