duminică, 14 noiembrie 2021

Eșec neașteptat!

C.S. Şotrile - Unirea Cocorãştii Colț 0-3 (0-2)


La ultima apariție pe teren propriu care ar fi trebuit să fie în fața propriilor fani, elevii antrenorului Alin Dinu au dezamăgit. Departe de evoluțiile anterioare, aceștia au avut o prestație sub așteptări la capătul unui joc în care practic nu le-a reușit nimic. Avertizați de forța ofensivă a vizitatorilor dovedită în acest sezon, chiar dacă până la primirea primului gol a existat un anumit echilibru pe gazon, jucătorii din Şotrile au fost de nerecunoscut. Practic aceștia au jucat cu frâna de mână trasă, acuzând o totală lipsă de prospețime. De partea cealaltă, oaspeții au profitat din plin de replica slabă pe care au întâlnit-o și au administrat o corecție severă, la un scor ce ne scutește de prea multe alte comentarii. Poate că nu înfrângerea supără prea tare, în condițiile în care totuși gazdele au avut câteva absenţe notabile, dar în mod sigur proporțiile scorului trebuie să dea serios de gândit conducerii formației C.S. Şotrile. Primul ”11” trimis pe gazon de către Alin Dinu a avut următoarea distribuție: Mănescu - Corneanu, Ungureanu, Cobeanu, Badea, Lupu (cpt.), Marin, Tănase, F. Rada, Drăgan, Nedelcu. Au mai jucat: Banu, C. Rada, Dinu, Petrescu și Tănăsoiu. Urmează ultimul act din actuală stagiune, după care va coborî cortina, care se va consuma în week-end-ul viitor atunci când trupa din Şotrile se va deplasa pe terenul formației Viitorul Ariceşti Rahtivani.

Alin Dinu: ”Astăzi nu am reușit un joc bun”

Despre jocul cu Unirea Cocorãştii Colț a vorbit și antrenorul grupării din Şotrile, Alin Dinu.   

”Astăzi nu am reușit un joc bun și am cedat toate cele trei puncte. Am întâlnit o echipă mai bună, situată pe podiumul clasamentului, în fața căreia a trebuit să ne recunoaștem învinși. Din păcate echipa noastră nu s-a ridicat la valoarea adversarului. Acesta este fotbalul și nu ne rămâne decât să pregătim următorul meci, ultimul din acest sezon, cu dorința de a obține un rezultat cât mai bun”, a spus tehnicianul echipei C.S. Şotrile.



Ovidiu Toporaş: ”Nu sunt mulțumit de prestația jucătorilor”

Prezent la meci, Ovidiu Toporaş, viceprimarul comunei Şotrile, s-a arătat supărat de jocul echipei.

”Nu sunt mulțumit de prestația jucătorilor noștri chiar dacă am întâlnit o formație superioară nouă în clasament. Am dat o replică neașteptat de slabă după ce în partidele precedente am jucat cu totul altceva. Mai avem un meci în care trebuie să ne mobilizăm, să încercăm să aducem puncte și apoi vom trage linie”,  a declarat al doilea edil al comunei Şotrile.