joi, 28 octombrie 2021

Un singur gând: victoria!














Etapa cu numărul 13, programează la Brebu un joc între două formații avide de puncte, situate în acest moment aproape de zona nisipurilor mișcătoare cu următoarele linii de clasament:

13.  A.F.C. Brebu                 12  4  0  8   28-27  12p                

15.  C.S.O. Bãicoi                12  2  2  8   13-40    8p   

În runda trecută, trupa prezidată de Cătălin Tănase a obținut un adevărat balon de oxigen la Izvoarele în fața jucătorilor localnici, câștigând de o manieră clară, scor 5-2. A fost un meci controlat în totalitate de către brebeni care au arătat o bună dispoziție de joc, semn că încet, încet aceștia pot depăși pasa neagră în care se află de o bună perioadă de timp. De partea cealaltă, echipa din Băicoi pare că nu-și regăsește cadența, suferind pe teren propriu un eșec usturător, 0-4, din partea grupării Petrolistul Boldești. Pe aceste coordonate se anunță o confruntare foarte interesantă, în care fiecare echipă va încerca să dea lovitura. Din păcate pentru spectatori, conform restricțiilor actuale datorate pandemiei de coronavirus, aceștia nu vor mai avea acces pe stadioane timp de 30 de zile. Așadar, sâmbătă după-amiază, începând cu ora 15,00, Sebi Stănulescu și colegii lui vor primi vizita fotbaliștilor de la C.S.O. Băicoi. Jocul va fi condus la centru de Cristinel Damian ajutat la cele două linii de Andrei Sotir și Nicolae Nițu.

Ion Lucian: ”O victorie ne aduce mai multă liniște”

Legat de meciul pe care echipa sa îl va susține la finele acestei săptămâni, Ion Lucian (foto) a reiterat faptul că locul din clasament nu corespunde cu valoarea lotului.

”Sunt bucuros pentru cele trei puncte cucerite la Izvoarele care au darul să ne ridice moralul. Urmează un joc, ca de fapt toate cele care au mai rămas de disputat din această toamnă, care trebuie tratat foarte serios. Suntem conștienți că orice pas greșit va fi în defavoarea noastră. O victorie ne aduce mai multă liniște. Din păcate poziția pe care o ocupăm în clasament nu reflectă valoarea lotului nostru. Chiar dacă aceste câteva meciuri vor fi cu porțile închise îi asigurăm pe toți iubitorii de fotbal din Brebu că vom juca cu gândul la ei și la victorie”, a ținut să precizeze experimentatul jucător al formației din Brebu.

Cătălin Tănase: ”Sper într-o determinare totală a băieților

Despre jocul cu C.S.O. Băicoi a vorbit și președintele grupării din Brebu, Cătălin Tănase (foto).  

”Ne așteaptă un meci pe care trebuie să-l tratăm extrem de serios. Nu trebuie să subestimăm adversarul. Obiectivul este unul singur, luăm în calcul numai victoria. Până în acest moment nu avem probleme de lot și sper într-o determinare totală a băieților. Din păcate, regret că datorită pandemiei fanii noștri nu pot fi alături de noi”, a spus conducătorul echipei A.F.C. Brebu.



Programul complet al etapei are următoarea configurație:

► A.S. Strejnic - C.S. Cornu

► A.F.C. Băneşti  - C.S.C. Berceni

► C.S. Măneşti  2013 - C.S. Brazi

► C.S.O. Măneciu - Atletic United 1906

► Petrolistul Boldeşti - Voinţa Vărbilău

► Petrolul `95 Ploieşti - Tinereţea Izvoarele 

► Unirea Urlaţi - Tricolorul  Breaza

► Teleajenul Vălenii de Munte - C.S. Păuleşti