vineri, 29 octombrie 2021

Misiune dificilă pentru gazde!


După dușul rece suferit pe stadionul din Comarnic, fotbaliștii din Şotrile revin în propriul fief pentru o confruntare împotriva formației Prahova Nedelea. Liniile de clasament ale celor două competitoare la ora actuală se prezintă astfel:

6.   Prahova Nedelea     9  4  2  3  32 - 22    14p

8.   C.S. Şotrile               9  4  2  3  12 - 16    14p

Surprinzător mai mult prin proporțiile scorului, jucătorii oaspeți s-au impus etapa trecută în fața echipei Avântul Măgureni cu 6-3, în timp ce elevii antrenorului Alin Dinu au cedat inexplicabil de ușor, scor 0-4, pe terenul formației Olimpia Comarnic. Poate mai mult ca niciodată, jucătorii din Şotrile trebuie să strângă rândurile în fața unei grupări care în mod sigur își va vinde cât mai scump pielea. Din păcate, pentru iubitorii de fotbal accesul pe stadioane nu va mai fi permis cel puțin 30 de zile în condițiile în care valul pandemiei a atins cote alarmante. Așadar, această partidă care reprezintă borna cu numărul 10 a acestui sezon este programată duminică după-amiază, ora 13,30 pe stadionul ”Rafinăria” din Câmpina și se va disputa cu porțile închise. Jocul va fi condus la centru de Valentin Dumitru ajutat la cele două linii de Romulus Sprînceană și Cătălin Rădoi. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Constantin Găman.

Răzvan Necula: ”Avem nevoie de atitudine și determinare”

Despre jocul pe care echipa sa îl va susține la finalul acestei săptămâni, Răzvan Necula (foto) a spus că el și colegii lui se gândesc numai la victorie. 

”Chiar dacă am terminat etapa trecută cu moralul șifonat, trebuie să uităm cât mai repede jocul de la Comarnic. Urmează un meci greu pe care trebuie să-l tratăm foarte serios. Avem nevoie de atitudine și determinare în acest joc în care trebuie să strângem rândurile. Putem și trebuie să câștigăm”, a ținut să precizeze experimentatul jucător al formației din Şotrile.



Alin Dinu: ”Sper într-un joc de calitate care să ne aducă trei puncte”

Despre jocul cu Prahova Nedelea a vorbit și antrenorul, Alin Dinu (foto).  

”Nu trebuie să mai facem pași greșiți. Îmi pun mari speranțe în caracterul elevilor mei care au demonstrat că pot să se mobilizeze atunci când este nevoie. Ne așteaptă un meci greu în compania unui adversar care în etapa trecută s-a impus categoric. Sper ca la ora meciului să pot alinia o formulă cât mai completă. Avem nevoie de victorie”, a spus tehnicianul grupării din Şotrile.



Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

► Prahova Tinosu A.S. Gorgota

► Spicul Poienarii Rali - Viitorul Predeşti

► Flacăra Filipeşti de Târg - Viitorul Ariceşti Rahtivani

► A.S. Târgşorul Vechi Stănceşti - Unirea Cocorăştii Colţ

► Avântul Măgureni - Viitorul Poienarii Burchi

► Olimpia Comarnic - C.S. Şirna Varniţa