duminică, 22 august 2021

Un nou eșec!

C.S. Mănești 2013 - A.F.C. Brebu  6-3 (2-2)

Cu o distribuție incertă până la ora meciului, oaspeții au înregistrat o nouă sincopă, de această dată pe terenul unei formații care a început perfect această stagiune fotbalistică. A fost un joc în care s-a făcut multă risipă de energie iar dominarea teritorială a gazdelor s-a reflectat în final și pe tabela de marcaj.

O repriză echilibrată cu multe goluri

Chiar dacă gazdele au început cu un moral ridicat, statutul de lider conferindu-le acest drept, jocul  a fost unul deschis, tabela suferind dese modificări. Practic s-a mers cap la cap, golurile alternând la ambele porți. Jucătorii din Mănești s-au aflat în avantaj în două rânduri însă de fiecare dată oaspeții au avut puterea să revină.

Același scenariu până în minutul 60

În partea a doua, jocul a curs în aceași notă până la scorul de 3-3, dar din minutul 60 în urma unui nou gol primit, jucătorii din Brebu au devenit de nerecunoscut. Din nou unele greșeli individuale nepermise și-au spus cuvântul, capitol la care brebenii sunt încă deficitari, acestea conducând la rezultatele nesatisfăcătoare obținute în ultimele două etape. Golurile învinșilor au fost consemnate în dreptul lui Rada, Oancea și Zahiu. Concluzionând, pentru staff-ul tehnic al A.F.C. - ului acest rezultat negativ trebuie să constituie un semnal de alarmă în perspectiva meciurilor viitoare. Este momentul ca jucătorii brebeni să strângă și mai mult rândurile iar următoarele jocuri să fie tratate cu mare atenție. A.F.C. - ul a trimis pe gazon următorul ”11”: R. Gheorghe - Mărăcineanu, Marcu, Oprica, Butufei, Duricu, Zahiu, Rada, Stoica, Dumitru, Oancea. Au mai evoluat: Dima, I. Lucian, Bobeică și Prodan.

A.F.C. - ul se menține cu 0 la adevăr

Cu 3 puncte în clasament, A.F.C. Brebu se află pe locul 12, la egalitate de puncte cu Petrolistul Boldești, Voința Vărbilău și C.S.O. Băicoi. În etapa cu numărul 4, pupilii președintelui Cătălin Tănase vor întâlni în week-end-ul viitor pe teren propriu, formația C.S.C. Măneciu.


“La acest scor nu pot să fiu decât supărat. Primele 60 de minute am jucat de la egal la egal cu adversarii noștri. Din păcate, inexplicabil pentru mine, a intervenit un blocaj moral pentru formația noastră. Practic nu am știut să gestionăm un asemenea moment nefast și rezultatul s-a văzut pe tabel
ă. Pentru noi urmează un joc acasă în care nu mai avem voie să facem pași greșiți”
 – Cătălin Tănase, președinte A.F.C. Brebu