miercuri, 11 august 2021

Meci de atracție la Brebu!

Sebi Stănulescu:”Luptăm pentru victorie

Indiscutabil, unul dintre capetele de afiș al etapei cu numărul 2, este A.F.C. Brebu - A.F.C. Bănești , programat sâmbătă după-amiază, ora 18,00. Considerat un derbi zonal, jocul de la Brebu reprezintă un punct de atracție pentru fanii celor două formații. Statistic, situația întâlnirilor directe în ultimele trei ediții de campionat se prezintă astfel: 

Ed. 2019 - 2020: A.F.C. Brebu - A.F.C. Bănești 0-3; returul nu s-a mai disputat din cauza pandemiei

Ed. 2018 - 2019: A.F.C. Brebu - A.F.C. Bănești 0-0; A.F.C. Bănești - A.F.C. Brebu 5-1

Ed. 2017 - 2018: A.F.C. Bănești - A.F.C. Brebu 3-0; A.F.C. Brebu - A.F.C. Bănești 1-2

Se observă că bilanțul este net favorabil jucătorilor din Bănești, aceștia contabilizând patru victorii, un meci egal și un golaveraj 13 - 2. Din punct de vedere al rivalității sportive și al rezultatelor înregistrate până acum, partida de sâmbătă are o miză ridicată și evident gazdele consideră că este momentul ca acest lanț de succese al băneștenilor să fie întrerupt, victoria fiind singurul cuvânt de ordine. Așadar se anunță un meci de atracție, existând toate premisele unui spectacol fotbalistic de calitate.
Pe marginea acestei confruntări, Sebi Stănulescu, căpitanul A.F.C. - ului din Brebu a declarat: ”Există o rivalitate între echipe și de fiecare dată ambițiile au fost foarte mari. După meciul de la Strejnic unde totul a funcționat foarte bine este momentul să continuăm cu o prestație la fel de bună. Împreună cu colegii mei luptăm pentru victorie, mai ales că vom beneficia și de aportul suporterilor noștri pe care îi așteptăm în număr cât mai mare”.