sâmbătă, 31 iulie 2021

Ultima repetiție pentru brebeni!

A.F.C. Brebu – Voința Vărbilău 1-0 (0-0) 

Cu o săptămână înaintea debutului unui nou sezon de Liga A Prahova, fotbaliștii din Brebu au susținut un ultim amical pe teren propriu, primind vizita formației Voința Vărbilău. S-a terminat, 1-0, ceea ce reprezintă în primul rând o victorie de moral pentru echipa prezidată de Cătălin Tănase. Cu o distribuție din care au lipsit câțiva titulari dar și pe o căldură greu suportabilă jocul a avut mult de suferit. După o primă repriză mai echilibrată a urmat mitanul secund în care gazdele au făcut legea și în consecință au reușit să facă diferența pe tabela de marcaj.

Au fost acordate două lovituri de la punctul cu var, prima ratată de Alexandru Duricu (`65) (foto) iar cea de a doua transformată de Bogdan Dumitru (`75). Echipa gazdă a început amicalul cu un prim ”11” în care s-au aflat: R. Gheorghe - Mărăcineanu, Neagu, Oprica, Marcu, A. Duricu, Zahiu, Stoica, I. Lucian, Bobeică, B. Dumitru. Au mai evoluat: Rusu, Şerbănică, Butufei și Badea. În următorul joc, care de această dată va fi unul pe puncte, fotbaliștii din Brebu vor lua cap compas stadionul “Conpet“ din apropierea Ploieștiului, acolo unde vor încrucișa armele cu jucătorii echipei A.S. Strejnic.  

“A fost un test util în compania unei formații care activează în același eșalon cu noi. În ciuda faptului că ne-au lipsit câțiva titulari am reușit o victorie de moral care încheie o serie de meciuri de verificare premergătoare startului de campionat. Nu ne rămâne decât să așteptăm cu încredere meciurile oficiale. Evident, nu va fi deloc ușor, mai ales în condițiile acestei pandemii dar este foarte important pentru toate competitoarele să revină în iarbă” - Cătălin Tănase, președinte A.F.C. Brebu