duminică, 28 februarie 2021

Urmează Astra!

Pandurii Târgu Jiu  - F.C. Petrolul 0-4 (0-4)

Victoriile aduc victorii, fapt confirmat și în jocul de la Tg. Jiu, unde “lupii”, au devorat un nou adversar ieșit în cale. Conform așteptărilor, startul perfect din acest debut de stagiune a continuat în aceași notă, fotbaliștii ploieșteni impunându-se fără mari probleme în fața deținătoarei “lanternei roșii”. A fost un galop de sănătate pentru oaspeți care au făcut legea cu autoritate. În mitanul secund, fără a mai forța, pe fondul mai multor schimbări în perspectiva meciului de Cupă, “lupii” au încheiat partida mulțumiți atât de joc cât și de rezultat. Fluierul de final a consemnat patru goluri înscrise pe tabela de marcaj semnate de Pol Roige (5`), Moise (13`), Vajushi (25` pen.) (foto) și Buhăescu (45`).

Pandurii: Aldescu – Dieu, Moisie, C. Grecu (cpt), Filip (46 Răchișan) – Sylla (84 Rașoveanu), Habet (46 N. Cotolan) – Bunga, Acosta, Dodoi (58 Goma) – Velcotă (84 Zaborowski). 

Antrenor: Alexandru Călin Cojocaru.

FC Petrolul: Kitanov – Olaru, Meijers, Lică (77 Manolache), Țicu – Nir Lax (46 Mitrea), R. Moise – Constantinescu (74 Bratu), Roige (cpt) (46 S. Pană), Vajushi – Buhăescu (46 Balint). 

Antrenor: Viorel Moldovan.

Grație și acum jocului de rezultate înregistrate în această rundă din partea celorlalte competitoare, Petrolul urcă pe locul trei, la egalitate de puncte cu Rapid București și Dunărea Călărași, toate acumulând în acest moment 27 de puncte. Lider se menține formația “U“ Craiova, locul doi fiind antamat de A.S.U. Timișoara cu 28 de puncte. În continuare, elevii lui Viorel Moldovan vor avea o misiune aproape imposibilă, dar care reprezintă în același timp o mare provocare. Pe lângă cele trei partide din campionat considerate de totul sau nimic, cu Concordia Chiajna, C.S. Mioveni și “U” Cluj Napoca, miercuri, pe “Ilie Oană” va poposi formația Astra Giurgiu. Se anunță o înfruntare de mare atracție însoțită din păcate de regretul fanilor petroliști că nu vor putea fi prezenți în tribune. Evident, acest joc în condiții normale s-ar fi disputat mai mult ca sigur cu casa închisă însă rămâne vie speranța că buturuga mică poate rasturna carul mare. Partida va conta pentru sferturile de finală ale Cupei României și va începe la ora 20,30.