miercuri, 5 iunie 2019

Veniți la stadion! Fiți alături de campioni!

A.S. Muntenii Câmpina 2016  - C.S. Cornu 2

Iată că la finalul acestui weekend iubitorii de fotbal câmpineni se pot bucura alături de jucătorii formației A.S. Muntenii pentru realizarea unui vis frumos, acela al promovării. Într-o serie în care practic au spulberat tot ce le-a ieșit în cale, elevii antrenorului Mugurel Negreanu merită din plin respectul și aprecierea celor care pe frig, ploaie sau soare au fost alături de ei. Desigur, rezultatul sau jocul din meciul cu echipa din Cornu contează mai puțin, important fiind faptul că fotbaliștii câmpineni vor interacționa cu suporterii pentru ultima oară în acest sezon. Evident, așa cum stă bine unei formații care se respectă, la finalul acestei partide va fi organizată și o festivitate de premiere în care cei în drept vor primi tricourile de campioni. Așadar, iubitorii de fotbal câmpineni sunt invitați în număr cât mai mare la ultima apariție pe teren propriu a lui Alex Duricu & Co. într-un meci care se va disputa pe arena din incinta căminelor de la Petrol, duminică dimineața, ora 11.00, împotriva formației C.S. Cornu 2. Pe marginea acestei partide care marchează un moment inedit în istoria clubului A.S. Muntenii, conducătorii grupării câmpinene au făcut următoarele declarații:
Geremio Dinică (președinte A.S. Muntenii):
“A sosit momentul să ne bucurăm pentru această frumoasă performanță. Vreau să mulțumesc atât jucătorilor cât și antrenorului Mugurel Negreanu pentru acest succes pe care puțini îl scontau la începutul campionatului. Deasemenea vreau să mulțumesc iubitorilor de fotbal câmpineni, cei care au fost alături de noi și pe care îi așteptăm în continuare lângă echipă”

Mugurel Negreanu (antrenor A.S. Muntenii):
“Avem satisfacția ca după un an de muncă să ne bucurăm împreună pentru această performanță unică în istoria clubului nostru. Fără susținere materială și în condiții dificile am reușit să construim o echipă competitivă și vreau să mulțumesc în primul rând jucătorilor. Sperăm că duminică, atunci când va avea loc și festivitatea de decernare a tricourilor de campioni, iubitorii de fotbal câmpineni să fie prezenți în număr cât mai mare în tribunele stadionului de la Petrol. Este momentul să savurăm acest succes împreună, într-un fotbal câmpinean care lasă mult de dorit”.