duminică, 9 iunie 2019

Campionii, campionii, ole, ole, ole!!

S-a inventat KO în fotbal!?
A.S. Muntenii Câmpina  - C.S. Cornu II 7-0 (5-0) - joc întrerupt în minutul 62

Filmul Ligii B Prahova, Seria Sud, a continuat cu un penultim episod care a rulat la Câmpina, unde duminică dimineața a poposit formația C.S. Cornu II. În regia antrenorului Mugurel Negreanu, fotbaliștii câmpineni au interpretat în multe momente același scenariu ofensiv pe care l-au pus în practică de-a lungul campionatului, presărat cu faze de poartă, multe goluri dar și acele mari ratări cu care și-au obișnuit proprii suporteri. Nu este mai puțin adevărat că au existat și perioade de relaxare, inerente unui final de sezon destul de încărcat. De partea cealaltă, gruparea oaspete a surprins plăcut pe unii spectatori nostalgici, prin apariția pe gazon a unor jucători binecunoscuți publicului câmpinean trecuți însă de prima tinerețe, cum ar fi Alin Vane, Radu Gratie, Alin Popa sau Radu Burlacu. Din păcate lipsa de pregătire fizică sau poate teama unei înfrângeri la un scor astronomic a făcut ca echipa vizitatoare să abandoneze în minutul 62, aceasta retrăgându-se de pe gazon spre stupefacția întregii asistențe. Pe aceste coordonate, fluierul acestui final neașteptat al “centralului”  Mihai Safta a consemnat o victorie categorică a gazdelor prin golurile marcate de Aurel Tandalache (`10,`55,`60), Aristide Buzilă (`35, `40), George Matinca (`20) și Ionuț Strat (`30). Mugurel Negreanu a început această partidă cu: Pătran – Bej, Horja, C. Pop, Necula, Tandalache, Buzilă, Bărbulescu (cpt), Grigore, Matincă, Strat. Au mai jucat Comănoiu și Nicola. În următoarea etapă, ultima din acest sezon, gruparea prezidată de Gery Dinică va lua cap-compas stadionul formației A.S. Tufeni pentru un joc fără miză, considerat cel mult unul de palmares.
Impresii ... Impresii ... Impresii ...
Geremio Dinică (președinte A.S. Muntenii):
“În primul rând sunt foarte mulțumit pentru acest grup care l-am înființat în urmă cu trei ani. În acest campionat, la finalul căruia vom fi campioni, a contat foarte mult că am avut încă de la început un nucleu de jucători care în timp au cristalizat niște relații de joc competitive. Mulțumesc jucătorilor și lui Mugurel că au avut răbdarea și puterea să obțină o promovare mai mult decât meritată. Sper ca în continuare să facem o figură cât mai frumoasă”.
Mugurel Negreanu (antrenor A.S. Muntenii):
“Sincer, a fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea sportivă, încheiată cu o promovare meritată, de această dată eu aflându-mă în calitate de antrenor. Despre joc ce pot să mai spun? Să le fie rușine jucătorilor din Cornu pentru că au vrut să ne strice acest eveniment fotbalistic. Așa ceva nu se face indiferent câte goluri ar mai fi primit. Retragerea din minutul 62 cred că spune totul. Am oferit din nou o lecție de fotbal adversarilor noștri. Suntem campioni, suntem bucuroși, sper să mergem înainte”.

- Galerie foto -






Festivitate de premiere
Cum era și normal, după muncă vine și răsplată. Astfel, în organizarea conducerii clubului câmpinean, la finalul partidei, într-un cadru sărbătoresc, “eroii” acestei prețioase promovări au primit tricourile și medaliile de campioni, acestea fiind înmânate în aplauzele întregii asistențe de către vice-președintele A.J.F. Prahova, Tudor Negoiță. Configurația lotului care de departe a dominat cu autoritate seria din care a făcut parte, reușind accederea în eșalonul secund al fotbalului prahovean a fost următoarea:
Lot de jucători:
● Portari: Claudiu Briotă, Ionuț Pop, Bogdan Pătran.
● Fundaşi: Ionuț Necula, Cătălin Pop, Marian Stanciu, Emil Horja, Alexandru Bej, Vlad Matache, Dragoș Dumitrescu.
● Mijlocaşi: Alexandru Duricu, Valentin Bărbulescu, Adrian Grigore, Alin Dobre, Aristide Buzilă, Aurel Tandalache, Lucian Comănoiu.
● Atacanţi: Ionuț Strat, Claudiu Drăcea, George Matincă, Alexandru Nicola.
● Antrenor principal: Mugurel Negreanu
● Organizator competiții: Manolache Buzilă
Conducere:
● Preşedinte: Geremio Dinică
- GALERIE FOTO -