duminică, 26 mai 2019

Superliga B Prahova, un vis împlinit!


A.S. Muntenii Câmpina – Prahova Tinosu 5-0 (3-0)
Gata. Cele trei puncte puse în joc au rămas la Câmpina și matematic se poate spune că A.S. Muntenii a realizat un obiectiv la care puțini sperau, acela al promovării. Elevii antrenorului Mugurel Negreanu au abordat acest joc cu multă prudență ținând cont că au existat câteva absențe notabile din primul  “11“. Superiori în primul rând la capitolul construcție, câmpinenii s-au remarcat prin multe atacuri statice în fața unei grupări fără vlagă care pe tot parcursul jocului a făcut figurație. Chiar în minutul 7, George Matincă a urmărit o minge trimisă în adâncime, a preluat și din interiorul careului mic a șutat fără speranțe pentru portarul advers. Minutul 15 a însemnat un nou gol în contul gazdelor rezultat în urma unei centrări la semi-înălțime a lui Adrian Grigore de pe flancul drept, la care Aristide Buzilă a marcat nestingherit din 6 metri. 
Fără replică, fotbaliștii oaspeți au primit un nou gol (`37) atunci când George Matincă a centrat perfect în fața porții pentru Aurel Tandalache (foto), acestuia revenindu-i o simplă formalitate. După pauză scenariul s-a menținut și în minutul 51, același George Matincă, aflat în bună dispoziție de joc, a profitat de o ezitare a defensivei adverse și de la 14 metri a trimis un șut sec în plasa porții adverse. Încet, încet, mulțumiți de rezultat, după mai multe ratări purtând marca lui Lucian Comănoiu și Adrian Grigore, acesta din urmă a închis tabela în minutul 59 după o fază în care mingea i-a revenit din bară și de la 2 metri, a împins obiectul muncii în poarta fotbaliștilor din Tinosu, mulțumiți poate cu acest scor care putea lua proporții și mai mari. În acest meci Negreanu s-a bazat pe: Pătran – Bej, Stanciu (cpt), Horja, C. Pop, Nicola, Grigore, Tandalache, Buzilă, Comănoiu, Matincă. Partida a fost condusă la centru de ploieșteanul Robert Nuțu, ajutat la cele două linii de concitadinul său, Alin Radu și Alexandru Lepădatu din Gherghița. Aflaţi pe primul loc, cu biletele promovării deja acontate, în etapa viitoare formația câmpineană va  avea parte de o penultimă deplasare, de această dată pe terenul formaţiei A.C.S.  Aricești 2.
Declaraţii după meci:
Mugurel Negreanu (antrenor A.S. Muntenii):
“Am avut ceva temeri înainte de acest meci ținând cont că întâlneam o echipă aflată pe locul cinci iar din distribuția noastră lipseau câțiva titulari. Am cerut la început o oarecare prudență în faza defensivă dar evoluția elevilor mei a condus la un joc dominat cap-coadă în care golurile dar și ratările au făcut ca la final să obținem toate cele trei puncte. Suntem promovați și ne mai bucurăm încă de fotbal în cele trei etape care au mai rămas de disputat. Pentru noi este o plăcere să ne bucurăm de fotbal și mergem până la capăt. Mulțumesc băieților și celor care sunt lângă noi”.
- GALERIE FOTO -
Ei sunt campionii!