miercuri, 27 martie 2019

Totul pentru victorie!

A.S. Muntenii Câmpina – Tineretul Poienarii Burchi

Adăugați o legendă
După dușul rece suferit în etapa trecută, elevii antrenorului Mugurel Negreanu se întorc acasă, urmând să se confrunte cu fotbaliștii formației Tineretul Poienarii Burchi. În prima parte a campionatului, jucând în deplasare, câmpinenii s-au impus cu scorul 6-2 prin golurile marcate de Aurel Tandalache (3), Vali Bărbulescu, Adrian Grigore și Alin Dobre. Liniile de clasament ale celor două echipe la ora actuală au următoarea configurație:
A.S. Muntenii 1 16 14 2 1 63-19 44p
Tineretul         7 16   7 2 7 38-45 23p
Privind diferența de puncte din clasament, echipa gazdă nu ar trebui să aibă probleme prea mari, condiția fiind ca să nu mai repete evoluția din etapa trecută, una de nerecunoscut pe fondul unei stări de oboseală greu de explicat. Cum nici un meci nu seamănă unul cu altul, în acest moment gândurile jucătorilor de la A.S. Muntenii se îndreaptă spre o prestație remarcabilă care să le aducă în cont încă trei puncte prețioase necesare pentru realizarea obiectivului pe care și l-au propus. 
Legat de acest joc, Mugurel Negreanu a declarat următoarele: ”Ne așteaptă un meci important pe care trebuie să-l câștigăm. Consider că am trecut peste momentul mai puțin plăcut din runda trecută. Sper ca băieții să se mobilizeze și să continue prestația bună din acest sezon iar la final să intrăm în posesia celor trei puncte puse în joc”. 
Deci, duminică dimineața, Vali Bărbulescu și colegii lui vor primi vizita formației Tineretul Poienarii Burchi într-un joc programat pe stadionul din incinta căminelor de la Petrol, începând cu ora 11.00. 
Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele partide:
• C.S. Cornu 2 - Prahova Nedelea
• Prahova Tinosu - Viitorul Fortuna Breaza 
• C.S. Sirna Varnița - C.S. Mănești 2013
• A.S. Tufeni Băicoi - A.S. Tg. Vechi Stancești
• Avântul Măgureni - C.S. Brazi Popești
• Stejarul Goruna - C.S. Mănești 2013 Băltița
• A.C.S. Aricești 2– stă