duminică, 31 martie 2019

Recital ofensiv!


A.S. Muntenii Câmpina - Tineretul Poienarii Burchii 8-0 (2-0)
După episodul din etapa trecută, atunci când fotbaliștii câmpineni au ieșit cam șifonați, aceștia au revenit în propriul fief întâlnind una dintre formațiile situate în prima parte a clasamentului. Practic a fost un meci la o singură poartă, în care echipa vizitatoare a fost supusă unei presiuni enorme, rezistând cu greu unui asediu prelungit soldat cu un scor neconform cu realitatea de pe gazon. Raidurile lui Aurel Tandalache și Alex Duricu au creat de fiecare dată panică și imprecizia sau de multe ori lipsa de șansă a făcut ca scorul să nu ia proporții și mai mari. Fără să greșim, dacă ne referim strict la ocaziile de gol putem spune că oaspeților le-a trecut glonțul pe la ureche cam din 5 în 5 minute. De notat și barele purtând marca lui Aurel Tandalache (de două ori), imitat și de Daniel Strat dar și  intervențiile miraculoase ale portarului Pârvu care au limitat un scor care putea deveni astronomic. În continuare, după 19 etape consumate, câmpinenii dețin poziția de lider, acumulând 47 de puncte iar următorul joc oficial va fi duminica viitoare, atunci când Sabin Nicola (foto) și colegii lui se vor deplasa pe terenul formației A.S. Târgșorul Vechi Stăncești. 
-min.14, 1-0,  Bine lansat, Aurel Tandalache a făcut o cursă frontală spre poarta oaspeților, a pasat în lateral dreapta și George Matincă a îndeplinit o simplă formalitate.
-min. 25, 2-0, Șut de senzație a lui Vali Bărbulescu de la 20 metri și cu toată opoziția portarului care a respins în transversală, mingea a poposit în plasa porți adverse.
-min. 50, 3-0, Adrian Grigore pătrunde impetuos pe banda dreaptă și de la 6 metri nu a mai lăsat nici o speranță lui Pârvu.
-min, 65, 4-0, Bine deschis pe culoar, Aurel Tandalache pătrunde și din 7 metri îl execută pe portarul oaspeților.
-min. 75, 5-0, Incursiune a lui Sabin Nicola pe banda dreaptă, centrare în fața porții și venit în viteză, din plonjon, de la 7 metri Alex Duricu înscrie cu capul.
-min. 78, 6-0, Combinație între Daniel Strat și Claudiu Drăcea, ultimul șutează la rădăcina barei, mingea revine la Aurel Tandalache care din 4 metri nu iartă.
-min. 87, 7-0, Puternicul vârf de atac, Daniel Strat, își pune semnătura pe lista marcatorilor, după o pasă recepționată de la Claudiu Drăcea.
-min. 89, 8-0, Destul de activ pe banda dreaptă, în bună dispoziție de joc, Claudiu Drăcea închide tabela după un joc controlat cap-coadă de către elevii antrenorului Mugurel Negreanu.
A.S. Muntenii: Briotă (`46 I. Pop) – Bej, Stanciu, Pop, Nicola, Bărbulescu, Grigore (`66 Drăcea), Tandalache, Comănoiu (`46 I. Necula), A. Duricu (cpt), Matincă (`46 Strat).
Antrenor: Mugurel Negreanu
Tineretul: Pârvu – Bălașa, M. Necula, Stelian, Stancu (`53 Iamandi), Croitoru (`50 Stan), M. Măruntu, Oană (cpt) (`55 Vintilă), Robert Ene (`48 I. Măruntu), Ruben Ene, Bârsan.
Antrenor: Marin Gheorghe
Arbitri: Ovidiu Oprea (Ploiești) - Louis Oprescu (Ploiești), Sandra Simion (Ploiești)
Observator A.J.F.: Constantin Dumitrache (Ploiești)


Declarații după meci:
Mugurel Negreanu (antrenor A.S. Muntenii):
“A existat o singură echipă pe teren. Aveam nevoie de victorie ca să menținem locul întâi și avansul din clasament. Băieții au revenit după o etapă mai grea și au reușit să facă spectacol din punct de vedere ofensiv. Rămâne să ne concentrăm la faza de finalizare. Jocul pare așa simplu când joci fotbalul cu adevărat, când ai energia necesară și nu-l păcălești. Ne ajută foarte mult terenul să jucăm un fotbal frumos. Le mulțumesc băieților și celor care sunt lângă noi, celor care etapă de etapă vin să ne vadă”.
Marin Gheorghe (antrenor Tineretul):
“Ce pot să spun ? Am întâlnit o echipă care se respectă, care vrea să câștige primul loc. Acest lucru s-a văzut în teren, noi am făcut act de prezență. Am avut și câteva lipsuri, 3 – 4 jucători care nu au putut veni, dar asta nu ne scuză. Jocul nostru a fost dezamăgitor. A fost cel mai slab joc pe care l-am făcut de la începutul campionatului. Trebuie să recunoaștem valoarea adversarului. De la încălzire și pînă la sfârșitul jocului s-a văzut clasa formației gazdă”.

- GALERIE FOTO