Un nou episod, cel cu numarul 3, s-a derulat astãzi în cadrul campionatului de fotbal tenis cu piciorul


Bucurându-se de participarea unor nume cunoscute din peisajul fotbalistic câmpinean și nu numai, campionatul de fotbal tenis cu piciorul a continuat cu etapa a treia. Printre performerele acestui debut de campionat se află şi formația din Valea Doftanei care până acum a avut evoluții remarcabile. Această grupare are următoarea distribuție: Răzvan Cârstea, Andrei Răileanu, Gheorghe Tudor, Stelian Gheorghe și Alexandru Savu. Pe marginea acestei inedite competiții, Alex Savu (foto) a ținut să precizeze: ”În opinia mea înființarea acestui turneu nu poate decât să bucure pe cei care iubesc în primul rând mișcarea. Pentru mine practicarea oricărui sport contează foarte mult și asta înseamnă în primul rând sănătate. Echipa din care fac și eu parte reprezintă un grup unit, toți suntem prieteni și am mai jucat de multe ori împreună. Sunt meciuri foarte atractive împotriva unor adversari care au trăit sau trăiesc în acest fenomen numit fotbal”



La capătul unor meciuri plăcute ochiului, presărate cu multe faze de bună calitate etapa a treia s-a încheiat cu următoarele rezultate:

► FC Bănești - Scorpionii 15-21 / 12-21

► Breaza - Union BMC - amânat

► Hunters - Valea Doftanei 9-21 / 9-21

► Juventus - a stat

Tot în aceastã etapã s-a mai desfãșurat restanţa dintre Hunters și FC Bănești scor final 21-19 / 14-21 / 12-21 




Următoarea etapă, cea cu numărul 4, se va consuma la finele săptămânii viitoare și va avea următoarea configurație:

► Union BMC - FC Bănești

► Juventus - Breaza

► Scorpionii - Hunters

► Valea Doftanei - stă

- GALERIE FOTO -






Read More

AJF - ul anunță schimbări majore în sistemul competițional



În cadrul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc o ședință a Biroului Executiv în care la final s-au stabilit o serie de amănunte legate de noul sistem competițional care se va desfășura în sezonul viitor. Conform https://www.frf-ajf.ro/prahova/stiri/comunicate-ajf-1/comitet-executiv-24553.html acestea se prezintă după cum urmează:

► Liga A Prahova 2024-2025 – o serie de 18 echipe, retrogradează ultimele 4 echipe

- Din sezonul 2025-2026: o serie de 16 echipe

► Superliga B Prahova 2024-2025, promovează primele 2 echipe

- Din sezonul 2025-2026: două serii de 16 echipe

► Superliga B1 2024-2025 promovează primele 4 echipe din fiecare serie

Legat de calendarul competițional în privința datelor de începere, s-a decis următoarele:

► Liga A Prahova: 24-25 august, etapă intermediară 03 septembrie

► Superliga B Prahova: 24-25 august, etapă intermediară 04 septembrie

► Superliga B1 Prahova: 31 august

► Liga B Prahova: 31 august

Read More

Campionatul de fotbal tenis cu piciorul continuă. A fost etapa cu numărul 2



Maratonul campionatului de fotbal tenis cu piciorul a continuat la finele acestei săptămâni cu runda a doua. Astfel, vineri după-amiază, terenurile de tenis din cadrul parcului Soceram au cunoscut o mare afluență de jucători, dornici să facă mișcare, dornici să-și petreacă timpul liber într-un mod cât mai plăcut. Printre aceștia s-a numărat și Florin Stăncioiu (foto-jos), cel care ani la rând s-a remarcat prin rezultate notabile, atât ca jucător, cât și ca antrenor, în peisajul fotbalului românesc. Legat de acest campionat, cunoscutul om de fotbal a declarat: ”Este o idee foarte bună organizarea unei astfel de competiții care sunt convins că va atrage în continuare un număr mare de jucători. Eu sunt adeptul mișcării indiferent de vârstă și mă simt foarte bine pe orice teren de sport. În plus îmi face mare plăcere să mă reîntâlnesc cu foști jucători. În echipă, alături de mine se mai află Sorin Badiu, Bogdan Mănescu, Ionuț Piuc și Bogdan Gherman”. 



Timp de câteva ore, echipele aflate la startul acestei prime ediții de campionat au oferit jocuri viu disputate terminate la final cu următoarele rezultate:

► Hunters - FC Bănești - amânat

► Scorpionii - Breaza 21-15 / 21-16

► Union BMC - Cioko & Chapi 21-0 / 21-0

► Valea Doftanei - Juventus 21-9 / 21-9

Tot în aceastã etapã s-a mai desfãșurat restanţa dintre FC Bănești și Valea Doftanei, scor final 21-16 / 11-21 / 16-21

* Echipa Cioko & Chapi s-a retras din campionat   






Următoarea etapă, cea cu numărul 3, se va consuma la finele săptămânii viitoare și va avea următoarea configurație:

► FC Bănești - Scorpionii

► Breaza - Union BMC

► Hunters - Valea Doftanei

► Juventus - stã

- GALERIE FOTO -








Read More

Cristi Negotei: ” Eu m-am întors cu sufletul deschis la formaţia din Adunaţi”


Printre cei mai prolifici atacanți pe care Tricolorul Breaza i-a avut în ultima perioadă de timp se numără și Cristi Negotei. La 33 de ani, Cristi rămâne o figură remarcabilă în peisajul fotbalului prahovean, atrăgându-și de fiecare dată simpatiile și respectul colegilor săi. Mai nou, acesta a ales să continue atât ca jucător, cât și ca antrenor, la Voința Adunați, formație ce activează în Superliga B1 Prahova.

-Ce a însemnat fotbalul pentru Cristi Negotei?

-90% din viață mi-am dedicat-o fotbalului. Indiferent de nivelul la care am jucat am pus multă pasiune și suflet. Nu cred că există satisfacție mai mare să fii aplaudat, sau de ce nu, criticat atunci când este cazul. Am ajuns la vârsta în care trăiesc în continuare pentru fotbal.

-Când ai început fotbalul și care a fost traseul pe care l-ai urmat?

-La 7 ani, sub comanda lui Dan Vasilescu am făcut primii pași în fotbal. A urmat echipa din Nucet după care pe legitimația mea au mai apărut numele unor grupări cunoscute cum ar fi: AFC Filipești, CS Ștefănești, Chimia Brazi, FCM Târgoviște, Poli Timișoara, Sepsi OSK Sf. Gheorghe și Tricolorul Breaza.

-Care a fost idolul tău?

-Întotdeauna am fost atras de jocul lui Zlatan Ibrahimovic.



-Când te-ai simțit cu adevărat fotbalist?

-Fără să supăr pe cineva, Sepsi Sf. Gheorghe a fost cu adevărat un punct de referință în activitatea mea. Acolo m-am simțit apreciat şi respectat din toate punctele de vedere.

-Fotbalul ți-a adus multe prietenii? Cu care fotbalist ai rămas în relații foarte bune?

-Eu sunt o fire deschisă, comunicativă. Întotdeauna am căutat să las loc de bună ziua. Ce pot să spun? De exemplu, există o legătură strânsă între mine și Daniel Chiriță. De multe ori mă consult cu acesta, primesc sfaturi.

-Cum îți petreceai timpul liber în cantonamente? Ce îți plăcea să faci?

-În general toată lumea preferă jocul de remi, lucru valabil și pentru mine.

-A existat tentația fumatului, a alcolului?

-Sincer, nu am avut astfel de pasiuni.

-În timpul carierei tale sportive ai călcat vreodată pe ”bec”?

-S-a întâmplat atunci când evoluam la Sf. Gheorghe. O masă la restaurant cu colegii s-a prelungit până spre dimineață când în aceași zi aveam programat un joc oficial. Bineînțeles, s-a aflat, însă lucrurile nu au luat amploare deoarece noi am reușit să câștigăm acel joc.



-Ai cunoscut mulți antrenori. De cine te-ai atașat cel mai mult?

-Un om dedicat fotbalului, un profesionist dacă pot spune, este de departe Marius Vișan de la Tricolorul Breaza cu care am rămas în relații foarte bune.

-Înțeleg că ai avut și câteva contacte cu fotbalul din afară. Greșesc?

-Nu. Din păcate pentru mine acestea nu s-au finalizat din cauza unor probleme legate de impresariat. Mai întâi a fost o echipă de eșalon secund din Grecia după care în Spania, cu un club de ligă inferioară care se numea Club Deportivo Magraners.

-Ce au însemnat banii câștigați din fotbal pentru tine? Unde ai câștigat cel mai bine?

-Am avut parte și de contracte bune la Târgoviște, Sf. Gheorghe s-au prima oară la gruparea din Breaza. Dacă privesc din punct de vedere financiar, pentru mine banii erau în plan secund. Ei nu reprezentau o motivație pentru a juca fotbal. Țin minte totuși că la primul meu salariu din fotbal mi-am cumpărat o pereche de ghete.

-Ești căsătorit?

-Nu. Am o relație stabilă de un an și totul merge foarte bine în această direcție.

-De ce Voința Adunați?

-Sunt născut în această localitate și sunt foarte atașat de locuitorii de aici chiar dacă în această perioadă nu am dus lipsă de oferte.

-Un mesaj pentru iubitorii de fotbal care te cunosc și care îți sunt alături în continuare?

-Eu m-am întors cu sufletul deschis la formaţia din Adunaţi, să joc de plăcere și împreună cu aceștia să ne bucurăm de fotbal. Trebuie să avem răbdare și sunt convins că vom face treabă bună. Obiectivul nostru este să ajungem în Liga A Prahova.

Read More

Punct final și pentru Viitorul Proviţa de Sus



Chiar dacă în ultima etapă fotbaliștii de la Viitorul au părăsit propriul teren învinși, este drept, în fața unei formații redutabile, aceștia au avut puterea să treacă peste această supărare și împreună să participe la o masă festivă organizată de clubul proviţean. A fost o întâlnire care a mai destins puțin atmosfera din cadrul lotului în care jucătorii au încercat să privească cu încredere înainte, să facă planuri de viitor. Sigur, rezultatele nu au fost mereu cele dorite, echipa având un parcurs presărat cu câteva sincope, urmând ca fiecare să învețe din greșelile care s-au făcut. Cu toate acestea, formația din Provița de Sus rămâne o oază de stabilitate fotbalistică la nivelul fotbalului prahovean și există toate premisele ca în sezonul viitor această grupare să aibă un parcurs remarcabil, așa cum își doresc toți iubitorii de fotbal din zonă.  

”A fost o întâlnire agreabilă pe parcursul căreia am primit asigurări că vom fi sprijiniți în continuare. Trebuie să recunoaștem că așteptările erau mult mai mari dar din diverse cauze nu s-a putut mai mult. Firesc, se va analiza cu atenție ce s-a greșit și se va lua măsurile care se impun. La echipă vor rămâne numai acei jucători care cu adevărat vor să facă treabă urmând ca de pregătirea lor să se ocupe în continuare Vlad Burlacu”, a precizat Ciprian Burlacu, unul dintre oficialii acestei formații. Pregătirile echipei din Provița de Sus în perspectiva abordării noii ediții de campionat se vor relua undeva la finele lunii iulie.      

Read More

Un joc care a mulțumit pe toată lumea



Progresul Proviţa de Jos - Sportul Câmpina 2-2 (0-0)

► Progresul: Găman - Irimoiu, Motoroiu (cpt), Butufei, Matei, Drăghici, Bărbulescu, Necula, Neagoe, Vasilache, Cristian. A mai jucat și Dobre.

Antrenori: Bogdan Iarca și Vali Bărbulescu

Final de campionat și în Superliga B1 Prahova, seria Nord, acolo unde fotbaliștii din Proviţa de Jos au terminat pe poziția cu numărul 10, cu un total de 32 de puncte. Pentru elevii lui Bogdan Iarca și Vali Bărbulescu, această partidă a însemnat ultima apariție pe teren propriu în care presiunea atârna pe umerii formației oaspete aflată în luptă directă cu Viitorul Cosminele, o altă pretendentă la promovare. În final, după un joc viu disputat, în care cele două grupări au făcut multă risipă de energie, tabela a consemnat un rezultat de egalitate, suficient să asigure vizitatorilor biletele pentru Superliga B Prahova. Ambele goluri ale gazdelor au fost semnate de Ionuț Cristian. Trăgând linie, se poate spune că echipa proviţeanã a avut un parcurs oscilant de-a lungul acestui sezon, cu jocuri bune și mai puțin bune, care de multe ori a suferit din punct de vedere numeric, fapt ce s-a transpus și la capitolul puncte adunate în clasament. De remarcat totuși că și în aceste condiții, echipa prezidată de Daniel Crețu, cel care a făcut eforturi considerabile din punct de vedere financiar, a avut un public statornic care de fiecare dată și-a susținut necondiționat proprii favoriți.

La finalul acestei partide, Vali Bărbulescu (foto), antrenorul echipei gazdă a spus: ”Consider că a fost un joc plăcut ochiului care a satisfăcut întreaga asistență prezentă pe stadion. Acum, la final de sezon, eu și elevii mei vrem să mulțumim fanilor noștri care pe frig, ploaie sau soare au fost cu inima și sufletul alături de noi. De asemenea se cuvine să mulțumim conducerii clubului nostru pentru sprijinul acordat și după vacanță vom reveni cu forțe proaspete”.



“Chiar dacă acest joc a avut o presiune mai aparte eu mă declar mulțumit de jocul echipei mele. Le mulțumesc băieților pentru efortul depus de-a lungul acestui campionat și de asemenea iubitorilor de fotbal din zona noastră care meci de meci au fost alături de noi. Ce pot să mai adaug este faptul că vom continua în aceași formulă cu mențiunea că alături de noi vom avea un nou sponsor, este vorba de Georgian Chiriac (foto stânga-jos), un om apropiat de fenomen care iubește cu adevărat sportul. Urmează o pauză competițională binevenită după care vom porni din nou la drum”, a spus Daniel Crețu (foto-dreapta-jos), președintele formației din Proviţa de Jos.



Read More

Sub semnul vacanței, Voința termină pe podium!



Voința Adunați - CS Cornu II 4-3 (1-1)

► Voința: Duță - Boc, Nedelcu, Călin, Apăunei, B. Negotei (cpt), Ene, G. Petrescu, Comănoiu, E. Turek, Urdea. Au mai fost folosiți: Moise, Săvulescu și Pință.

Antrenori: Adrian Mitrea și Cristi Negotei

Cu o echipă care în ultimele jocuri a dat deplină satisfacție dar și cu gândul la apropiata vacanță fotbalistică, Voința a reușit o nouă victorie la finele acestei ultime etape din sezon. După un început în forță marcat de câteva ocazii clare de a deschide scorul jucătorii din Adunați au lovit pentru prima oară prin Vali Urdea (`32). A fost o primă repriză în care gazdele au controlat ostilitățile dar o singură greșeală a făcut ca tabela să arate la pauză un rezultat de egalitate, neconform cu raportul de forțe din teren. După pauză, elevii lui Mitrea și Negotei și-au demonstrat supremația marcând de trei ori în poarta corneană spre deliciul publicului spectator prezent în număr mare la acest meci. A fost mai întâi golul lui Lucian Comănoiu (`61) completat cu reușitele lui Vali Urdea (`75) și Mihai Ene (`82). Chiar dacă pe fondul unor schimbări vizitatorii au reușit să înscrie de două ori, victoria gazdelor vine să certifice valoarea echipei prezidate de Ciprian Pință care la finalul acestui sezon ocupă un meritat loc trei pe podium.     



Pe marginea acestui meci antrenorul Adrian Mitrea (foto-sus), a ținut să precizeze: ”Am reușit o victorie logică după un sezon bun făcut de echipa mea. Le mulțumesc suporterilor care și de această dată au fost în număr mare alături de noi și s-au bucurat de acest nou succes care ne-a clasat pe podium. Mulțumesc de asemenea băieților și conducerii pentru modul cum am fost primit și sper ca în viitorul campionat să realizăm obiectivul pe care întreaga suflare fotbalistică din Adunați și-l dorește”.



La finalul partidei, vizibil mulțumit, Sorin Moise (foto-sus), unul dintre sponsorii echipei din Adunați, a spus: “Sunt mulțumit de parcursul echipei dar se putea și mai bine. Când spun acest lucru mă gândesc la câteva puncte pe care le-am pierdut cu mare ușurință și cu care în acest moment am fi terminat pe primul loc. Sunt optimist cu privire la viitorul sezon iar băieții au promis că nu vor mai rata primul loc“.

Read More

Masă festivă pentru AFC Brebu



Ca la fiecare sfârșit de sezon, familia fotbalistică a Brebului s-a reunit într-o frumoasă locație din zonă unde timp de câteva ore, voia bună a fost la ea acasă. A fost o petrecere de ținută pentru o formație care prin organizare, devotament și forță de grup reușește de ani buni să-și impună respectul și aprecierea celorlalte competitoare. S-a demonstrat, încă odată dacă mai era cazul, unitatea din jurul echipei din Brebu care rămâne un etalon fotbalistic la nivelul Ligii A Prahova. Această întâlnire desfășurată într-un cadru sărbătoresc a constituit și un bun prilej pentru conducătorii acestei grupări de a creiona în linii mari viitorul sezon.

“Am încheiat un sezon destul de greu, marcat de pierderea antrenorului nostru, Robert Săvulescu. Îi felicit pe băieți că și în aceste condiții au știut să depășească cu bine acele momente dificile și ca de fiecare dată au strâns rândurile. Dar cum viața trebuie să meargă înainte, încă de pe acum încercăm să facem un plan de bătaie pentru campionatul viitor“, a spus, printre altele, președintele formației brebene, Cătălin Tănase (foto-jos).



Legat de ce va urma, cunoscutul oficial al AFC - ului a ținut să precizeze: “Știu că au existat unele zvonuri rău voitoare în jurul echipei noastre cu privire la plecarea unor jucători valoroși, dar așa cum am spus și cu alte ocazii, îi asigur pe toți fanii noștri că aceștia vor sta pe loc. Este și cazul lui Tibi Oancea, un fotbalist cu un caracter deosebit care a făcut și va mai face multe pentru echipa noastră. În mod sigur vor veni și cîțiva jucători noi, pe care îi vom vedea la lucru după 17 iulie, dată la care vom începe pregătirea. Vor fi și jocuri amicale și ca o noutate pot spune că avem programat săptămânal câte un antrenament“   
Read More

Final si pentru CS Şotrile. Punct câştigat în deplasare şi încredere în viitor



Gloria Vâlcăneşti - CS Şotrile 4-4 (3-2)

► CS Şotrile: Mănescu - A. Lupu, Savu, Ungureanu, Constantin, Bârsan (cpt), Marin, Tănase, Bucura, G. Lupu, Rada. Au mai fost folosiți: Ruja, Cobeanu și Petrescu.

Antrenor: Gabriel Lupu       

Chiar dacă această etapă era ultima dinaintea vacanței, spectatorii prezenți pe stadionul din Vâlcăneşti au avut parte de un meci viu disputat presărat cu multe goluri. Primii care au modificat tabela au fost oaspeții prin Marin Dragoș (`25) dar amfitrionii au readus echilibrul câteva minute mai târziu. Pe contre, Cristi Rada (`35) a punctat din nou dar până la pauză jucătorii din Vâlcăneşti au întors rezultatul intrândla cabine în avantaj. Partea secundă a fost la fel de animată și gazdele s-au desprins la două goluri diferență și chiar scorul putea lua proporții dar spre meritul lor, pupilii lui Ionuț Mănescu au avut o revenire de spectacol. Mai întâi Gabi Lupu (`60) a înscris din penalty iar Ionuţ Bârsan (`80) a restabilit egalitatea pe tabelă pe un final de joc care putea însemna victoria echipei şotrene dacă Gabi Lupu sau Cosmin Ruja nu ar fi irosit două mari oportunități de a înscrie. Așadar, cortina a coborât și peste Superliga B1 Prahova, acolo unde în Seria Nord, gruparea prezidată de Ionuț Mănescu a înregistrat un salt valoric față de edițiile precedente de campionat. Per ansamblu, formația din Şotrile a fost un adversar redutabil la nivelul acestei serii echilibrate și există toate premisele ca în sezonul viitor, elevii lui Gabi Lupu să facă pasul spre înălțimi, mai ales că din toamnă vor evolua pe propria arenă, în fața unui public numeros, avid de fotbal.

Declarații după meci:



Ionuț Mănescu (președinte CS Şotrile):

”Trăgând linie pot spune că am terminat pe o poziţie în clasament onorabilă chiar dacă era loc și pentru mai bine. Vreau să mulțumesc băieților pentru efortul depus de-a lungul acestui sezon cât și suporterilor noștri care meci de meci au fost lângă noi. De asemenea vreau să mulțumesc domnului primar cât și Consiliului Local pentru sprijinul acordat la fel și sponsorilor noștri pentru susținere. Acum urmează o vacanță binemeritată după care vom pleca din nou la drum. Așteptările vor fi și mai mari ţinând cont că din sezonul următor vom evolua pe propriul nostru stadion”. 



Gabi Lupu (antrenor CS Şotrile):

”A fost un meci frumos, aferent ultimei etape din această stagiune, cu multe goluri și faze de poartă. Per ansamblu consider că am avut o evoluție bună chiar dacă în partea secundă a sezonului au existat şi câteva sincope. În continuare ne propunem să facem lucruri frumoase mai ales că din toamnă vom juca pe arena din Şotrile. Este momentul să mulțumim celor care au fost alături de noi, domnului primar, Consiliului Local și sper ca evoluția echipei noastre să se situeze pe o linie ascendentă”

Read More

Câmpina are un campionat de fotbal-tenis. Deja s-a consumat prima etapă



Gândit în urmă cu ceva timp, acest proiect fotbalistic a demarat la finele acestei sãptãmâini, mai precis vineri după-amiază, când pe platoul Muscel, pe terenurile de tenis din incinta parcului Soceram a început prima ediție a unei competiții cu un asemenea profil. La start s-au aliniat un număr de 8 echipe și conform unui regulament intern, jocurile se vor desfășura în sistem tur-retur. Printre participanți se vor afla și nume cunoscute din peisajul fotbalului câmpinean și nu numai, asupra cărora vom reveni pe parcursul acestui turnir de fotbal cu piciorul. Pe marginea acestei prime ediții de campionat, Vali Bunea (foto-jos), inițiatorul acestui proiect a spus: ”Am plecat la drum cu convingerea că acest campionat de fotbal tenis va reprezenta o activitate sportivă benefică la nivelul municipiului nostru. Căutăm să atragem cât mai mulți tineri și nu numai pentru ca aceștia să aibă posibilitatea să facă mișcare într-un cadru organizat, cât mai plăcut. Sper ca acest campionat să se bucure de popularitate și să aibă continuitate”.



Primul episod al acestui maraton de fotbal tenis s-a încheiat cu următoarele rezultate:

► Juventus - Union BMC 13-21 / 18-21

► Breaza - Hunters 21-10 / 21-18

► Cioko & Chapi - Scorpionii 3-21 / 15-21

Tot în cadrul acestei etape urmează să se mai dispute jocul dintre FC Bănești - Valea Doftanei, acesta fiind programat săptămâna viitoare.



Etapa a doua se va consuma la finele săptămânii viitoare și va avea următoarea configurație:

► Hunters - FC Bănești

► Scorpionii - Breaza

► Union BMC - Cioko&Chapi

► Valea Doftanei - Juventus

- GALERIE FOTO -





Read More

Totul pentru victorie



Voința Adunați - CS Cornu 2

După o victorie prețioasă obținută pe terenul din Cosminele, scor 4-3, elevii antrenorilor Adrian Mitrea și Cristi Negotei au misiunea de a-și adjudeca toate punctele puse în joc, mai ales că va fi ultima apariție în fața propriilor suporteri. Ei vor încerca să abordeze acest final de sezon cu gândul că efortul și pasiunea de care au dat dovadă până acum nu a fost în zadar. Practic, aceștia împreună cu cei care conduc destinele acestei formații s-au autodepășit și meci de meci au oferit un fotbal curat, un fotbal spectacol, evident ținând cont și de nivelul la care evoluează, iar întreaga comunitate fotbalistică din Adunați ar trebui să-i aplaude la scenă deschisă. La această oră, gazdele ocupă locul 3 cu 48 de puncte în timp ce jucătorii din Cornu se află pe poziția cu numărul 7, acumulând 39 de puncte. În precedentul joc, gruparea care va veni la Adunați s-a impus în propriul fief, în fața echipei Viitorul Ţipărești, scor 6-1.

Confruntarea dintre cele două grupări va avea loc duminică dimineața, de la ora 11:00, pe stadionul din Adunați. Partida va fi arbitrată de Eduard Neagu secondat la cele două linii de Alexandru Dima și Raul Bănăseanu. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Ion Marin.

Despre acest ultim episod, Marian Apãunei (foto-jos), experimentatul mijlocaș al gazdelor a spus: ”Din punctul meu de vedere ne așteaptă un meci dificil pe care trebuie să-l tratăm cu toată seriozitatea. Dacă în tur oaspeții noștri s-au impus în fața noastră cu 2-1, acum este momentul să ne luăm revanșa. În plus, este nevoie de o victorie ca să terminăm pe podium după un campionat foarte reușit făcut de echipa noastră. Mai mult, este ultima apariție în fața propriilor noștri suporteri și vrem să le oferim cele trei puncte în semn de prețuire pentru faptul că meci de meci au fost alături de noi. Mă bucur că fac parte din acest grup frumos unde mă simt ca la mine acasă” 



În cadrul acestei runde se mai dispută următoarele jocuri: ► Gloria Vâlcănești - CS Şotrile;  FC Muscelul Câmpina - Flacăra Mălăiești; ► Progresul Proviţa de Jos - Sportul Câmpina; ► Viitorul Proviţa de Sus - Progresul Aluniș; ► Viitorul Ţipărești - Tineretul Poienarii Burchii; ► Caraimanul Bușteni - Viitorul Cosminele;

Read More

În așteptarea vacanței!



Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina

Creditați cu prima șansă, câmpinenii sunt foarte aproape să revină în Superliga B Prahova, după un parcurs remarcabil realizat în acest sezon. În etapa trecută, ambele competitoare au obținut un punctaj maxim. Dacă proviţenii s-au impus cu 5-3 în deplasarea de la Livadea, cu Progresul Aluniș, jucătorii de la Sportul au câștigat pe teren propriu, 2-1, împotriva echipei lui Mircea Hagianu, FC Muscelul Câmpina. Configurația clasamentului pentru cele două competitoare se prezintă astfel:

1.   Sportul     25  16  4   5   47 - 27    52p

10. Progresul 25    9  4 12   58 - 56    31p

Confruntarea dintre cele două grupări va avea loc duminică dimineaţa, de la ora 11:00, pe stadionul din Proviţa de Jos. Partida va fi arbitrată de Ionuţ Neagu secondat la cele două linii de Valentin Dumitrache și Narcis Vasile. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Marian Popa.

Pe marginea acestui joc, Vali Bărbulescu (foto), antrenorul grupării proviţene a spus: ”Vrem să lăsăm o ultimă impresie frumoasă în urma unui joc bun care să ne aducă cele trei puncte. Jucăm împotriva unei echipe care este foarte aproape de promovare. Sper ca prezența iubitorilor de fotbal să fie la cote ridicate”



În cadrul acestei runde se mai dispută următoarele jocuri: ► Gloria Vâlcănești - CS Şotrile; ► FC Muscelul Câmpina - Flacăra Mălăiești; ► Viitorul Proviţa de Sus - Progresul Aluniș; ► Viitorul Ţipărești - Tineretul Poienarii Burchii; ► Voinţa Adunaţi - CS Cornu 2; ► Caraimanul Bușteni - Viitorul Cosminele;

Read More

Un joc lipsit de griji



Gloria Vâlcãneşti - CS Şotrile

Fără nici o miză deosebită, jocul de la Vâlcăneşti aduce față în față două echipe care inițial și-au dorit mai mult dar acum par împăcate cu poziția actuală din clasament. În etapa trecută jucătorii din Vâlcăneşti au reușit o victorie la limită, scor 1-0, pe terenul echipei Flacăra Mălăieşti în timp ce CS Şotrile a pierdut în propriul fief, 3-4, cu Caraimanul Bușteni. În acest moment, cele două adversare ocupă următoarele poziții în clasament:

6.CS Şotrile       25  11  6    8    40 - 36    39p

8.Gloria              25  11  4  10    69 - 55    37p

Această partidă este programată sâmbătă după-amiază, ora 18.00, pe stadionul din VâlcăneştiJocul va fi condus la centru de Robert Nuțu ajutat la cele două linii de Florin Isar și Gabriel Mocanu. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Stelian Dabi.

În cadrul acestei runde se mai dispută următoarele jocuri: ► FC Muscelul Câmpina - Flacăra Mălăiești; ► Progresul Proviţa de Jos - Sportul Câmpina; ► Viitorul Proviţa de Sus - Progresul Aluniș; ► Viitorul Ţipărești - Tineretul Poienarii Burchii; ► Voinţa Adunaţi - CS Cornu 2; ► Caraimanul Bușteni - Viitorul Cosminele;

Read More