joi, 13 iunie 2024

Totul pentru victorie



Voința Adunați - CS Cornu 2

După o victorie prețioasă obținută pe terenul din Cosminele, scor 4-3, elevii antrenorilor Adrian Mitrea și Cristi Negotei au misiunea de a-și adjudeca toate punctele puse în joc, mai ales că va fi ultima apariție în fața propriilor suporteri. Ei vor încerca să abordeze acest final de sezon cu gândul că efortul și pasiunea de care au dat dovadă până acum nu a fost în zadar. Practic, aceștia împreună cu cei care conduc destinele acestei formații s-au autodepășit și meci de meci au oferit un fotbal curat, un fotbal spectacol, evident ținând cont și de nivelul la care evoluează, iar întreaga comunitate fotbalistică din Adunați ar trebui să-i aplaude la scenă deschisă. La această oră, gazdele ocupă locul 3 cu 48 de puncte în timp ce jucătorii din Cornu se află pe poziția cu numărul 7, acumulând 39 de puncte. În precedentul joc, gruparea care va veni la Adunați s-a impus în propriul fief, în fața echipei Viitorul Ţipărești, scor 6-1.

Confruntarea dintre cele două grupări va avea loc duminică dimineața, de la ora 11:00, pe stadionul din Adunați. Partida va fi arbitrată de Eduard Neagu secondat la cele două linii de Alexandru Dima și Raul Bănăseanu. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Ion Marin.

Despre acest ultim episod, Marian Apãunei (foto-jos), experimentatul mijlocaș al gazdelor a spus: ”Din punctul meu de vedere ne așteaptă un meci dificil pe care trebuie să-l tratăm cu toată seriozitatea. Dacă în tur oaspeții noștri s-au impus în fața noastră cu 2-1, acum este momentul să ne luăm revanșa. În plus, este nevoie de o victorie ca să terminăm pe podium după un campionat foarte reușit făcut de echipa noastră. Mai mult, este ultima apariție în fața propriilor noștri suporteri și vrem să le oferim cele trei puncte în semn de prețuire pentru faptul că meci de meci au fost alături de noi. Mă bucur că fac parte din acest grup frumos unde mă simt ca la mine acasă” 



În cadrul acestei runde se mai dispută următoarele jocuri: ► Gloria Vâlcănești - CS Şotrile;  FC Muscelul Câmpina - Flacăra Mălăiești; ► Progresul Proviţa de Jos - Sportul Câmpina; ► Viitorul Proviţa de Sus - Progresul Aluniș; ► Viitorul Ţipărești - Tineretul Poienarii Burchii; ► Caraimanul Bușteni - Viitorul Cosminele;