joi, 13 iunie 2024

În așteptarea vacanței!



Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina

Creditați cu prima șansă, câmpinenii sunt foarte aproape să revină în Superliga B Prahova, după un parcurs remarcabil realizat în acest sezon. În etapa trecută, ambele competitoare au obținut un punctaj maxim. Dacă proviţenii s-au impus cu 5-3 în deplasarea de la Livadea, cu Progresul Aluniș, jucătorii de la Sportul au câștigat pe teren propriu, 2-1, împotriva echipei lui Mircea Hagianu, FC Muscelul Câmpina. Configurația clasamentului pentru cele două competitoare se prezintă astfel:

1.   Sportul     25  16  4   5   47 - 27    52p

10. Progresul 25    9  4 12   58 - 56    31p

Confruntarea dintre cele două grupări va avea loc duminică dimineaţa, de la ora 11:00, pe stadionul din Proviţa de Jos. Partida va fi arbitrată de Ionuţ Neagu secondat la cele două linii de Valentin Dumitrache și Narcis Vasile. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Marian Popa.

Pe marginea acestui joc, Vali Bărbulescu (foto), antrenorul grupării proviţene a spus: ”Vrem să lăsăm o ultimă impresie frumoasă în urma unui joc bun care să ne aducă cele trei puncte. Jucăm împotriva unei echipe care este foarte aproape de promovare. Sper ca prezența iubitorilor de fotbal să fie la cote ridicate”



În cadrul acestei runde se mai dispută următoarele jocuri: ► Gloria Vâlcănești - CS Şotrile; ► FC Muscelul Câmpina - Flacăra Mălăiești; ► Viitorul Proviţa de Sus - Progresul Aluniș; ► Viitorul Ţipărești - Tineretul Poienarii Burchii; ► Voinţa Adunaţi - CS Cornu 2; ► Caraimanul Bușteni - Viitorul Cosminele;