joi, 13 iunie 2024

Un joc lipsit de griji



Gloria Vâlcãneşti - CS Şotrile

Fără nici o miză deosebită, jocul de la Vâlcăneşti aduce față în față două echipe care inițial și-au dorit mai mult dar acum par împăcate cu poziția actuală din clasament. În etapa trecută jucătorii din Vâlcăneşti au reușit o victorie la limită, scor 1-0, pe terenul echipei Flacăra Mălăieşti în timp ce CS Şotrile a pierdut în propriul fief, 3-4, cu Caraimanul Bușteni. În acest moment, cele două adversare ocupă următoarele poziții în clasament:

6.CS Şotrile       25  11  6    8    40 - 36    39p

8.Gloria              25  11  4  10    69 - 55    37p

Această partidă este programată sâmbătă după-amiază, ora 18.00, pe stadionul din VâlcăneştiJocul va fi condus la centru de Robert Nuțu ajutat la cele două linii de Florin Isar și Gabriel Mocanu. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Stelian Dabi.

În cadrul acestei runde se mai dispută următoarele jocuri: ► FC Muscelul Câmpina - Flacăra Mălăiești; ► Progresul Proviţa de Jos - Sportul Câmpina; ► Viitorul Proviţa de Sus - Progresul Aluniș; ► Viitorul Ţipărești - Tineretul Poienarii Burchii; ► Voinţa Adunaţi - CS Cornu 2; ► Caraimanul Bușteni - Viitorul Cosminele;