duminică, 16 iunie 2024

Un joc care a mulțumit pe toată lumea



Progresul Proviţa de Jos - Sportul Câmpina 2-2 (0-0)

► Progresul: Găman - Irimoiu, Motoroiu (cpt), Butufei, Matei, Drăghici, Bărbulescu, Necula, Neagoe, Vasilache, Cristian. A mai jucat și Dobre.

Antrenori: Bogdan Iarca și Vali Bărbulescu

Final de campionat și în Superliga B1 Prahova, seria Nord, acolo unde fotbaliștii din Proviţa de Jos au terminat pe poziția cu numărul 10, cu un total de 32 de puncte. Pentru elevii lui Bogdan Iarca și Vali Bărbulescu, această partidă a însemnat ultima apariție pe teren propriu în care presiunea atârna pe umerii formației oaspete aflată în luptă directă cu Viitorul Cosminele, o altă pretendentă la promovare. În final, după un joc viu disputat, în care cele două grupări au făcut multă risipă de energie, tabela a consemnat un rezultat de egalitate, suficient să asigure vizitatorilor biletele pentru Superliga B Prahova. Ambele goluri ale gazdelor au fost semnate de Ionuț Cristian. Trăgând linie, se poate spune că echipa proviţeanã a avut un parcurs oscilant de-a lungul acestui sezon, cu jocuri bune și mai puțin bune, care de multe ori a suferit din punct de vedere numeric, fapt ce s-a transpus și la capitolul puncte adunate în clasament. De remarcat totuși că și în aceste condiții, echipa prezidată de Daniel Crețu, cel care a făcut eforturi considerabile din punct de vedere financiar, a avut un public statornic care de fiecare dată și-a susținut necondiționat proprii favoriți.

La finalul acestei partide, Vali Bărbulescu (foto), antrenorul echipei gazdă a spus: ”Consider că a fost un joc plăcut ochiului care a satisfăcut întreaga asistență prezentă pe stadion. Acum, la final de sezon, eu și elevii mei vrem să mulțumim fanilor noștri care pe frig, ploaie sau soare au fost cu inima și sufletul alături de noi. De asemenea se cuvine să mulțumim conducerii clubului nostru pentru sprijinul acordat și după vacanță vom reveni cu forțe proaspete”.



“Chiar dacă acest joc a avut o presiune mai aparte eu mă declar mulțumit de jocul echipei mele. Le mulțumesc băieților pentru efortul depus de-a lungul acestui campionat și de asemenea iubitorilor de fotbal din zona noastră care meci de meci au fost alături de noi. Ce pot să mai adaug este faptul că vom continua în aceași formulă cu mențiunea că alături de noi vom avea un nou sponsor, este vorba de Georgian Chiriac (foto stânga-jos), un om apropiat de fenomen care iubește cu adevărat sportul. Urmează o pauză competițională binevenită după care vom porni din nou la drum”, a spus Daniel Crețu (foto-dreapta-jos), președintele formației din Proviţa de Jos.