sâmbătă, 16 martie 2013

Caraimanul Buşteni – C.S.M. Câmpina 1-2

Victorie în extremis

Sub poalele Caraimanului, trupa lui Guran şi Nistoroiu şi-a trecut în cont încă trei puncte, previzibile dealtfel, dar obţinute cu destule emoţii. Pe un teren îngheţat, cu multe denivelări, fotbaliştii câmpineni s-au adaptat mult mai greu acestor condiţii de joc şi în minutul 30 s-au văzut conduşi pe tabelă, graţie golului înscris de Plumb. La adăpostul acestui gol, gazdele au încercat să menţină acest rezultat, practicând un joc distructiv sub o presiune constantă a elevilor lui Bogdan Onuţ. Pe acest fond, finalul a fost unul foarte “fierbinte”, Bridinel (`86) şi Nistor (foto), în minutele de prelungire, aducând un succes în extremis.
În acest meci, antrenorul Bogdan Onuţ a început cu: Manea - Puchea, Neagu, V. Sandu, Nincă (`78 Nistor), Bărăgan, Ilioiu, Bunea (`58 Bridinel), Nae (`75 Olteanu), Simion (`46 Burloiu), Vişan.
Sâmbăta viitoare, la Câmpina va sosi echipa Astra II Ploieşti, într-un joc care se anunţă un adevărat regal fotbalistic.

Declaraţii după meci:

Bogdan Onuţ (antrenor C.S.M. Câmpina):
”A fost un joc în care fotbalul a fost influenţat de terenul îngheţat. În aceste condiţii, elevii mei nu s-au putut exprima la adevărata lor valoare. Gazdele au marcat la o singură acţiune a lor şi apoi am alergat după victorie. Acesta este fotbalul şi trebuie să învăţăm ceva din jocul de la Buşteni. Sunt mulţumit de rezultat şi acum ne gândim la următorul joc”.

Vali Nicoară (org. competiţii C.S.M. Câmpina):
”Ne-a surprins starea suprafeţei de joc, creându-ne mari probleme. După ce am primit gol, jucătorii noştri şi-au creat superioritate, controlând cu autoritate ostilităţile. Una peste alta, a fost o victorie meritată, în faţa unui adversar care a căutat să-şi fructifice avantajul terenului propriu”.