duminică, 17 martie 2013

Unirea Câmpina – F.C.M. Târgovişte 0-0

Sub aşteptări
Schimbarea zilei de disputare nu a avut darul să aducă mai multă lume la stadion, cu toate că speranţele conducerii echipei câmpinene erau cu totul altele. Din păcate, la acest capitol, Câmpina stă destul de rău, cu toate că la această oră există două formaţii care poartă numele acestui municipiu. În faţa unei formaţii, care cu ani în urmă a făcut cunoştinţă cu primul eşalon al fotbalului românesc, Unirea nu a reuşit să se impună. Chiar dacă fotbaliştii câmpineni au stat puţin mai bine la posesie, jocul lent, lipsit de inspiraţie, nu a avut darul să încline balanţa în favoarea lor. Cele câteva situaţii create în apropierea porţii adverse, pe fondul unui joc bătrânesc, plin de inexactităţi, vin să completeze o perioadă fierbinte pe care Unirea a traversat-o în această iarnă. Nu mult a lipsit ca în minutul 88, jucătorul Coman de la oaspeţi să înscrie, şutul său ocolind de puţin poarta apărată de Anghelache. În linii mari cam aceasta a fost istoria unui meci în care echipa gazdă suferă la multe capitole, iar exprimarea ei lasă mult de dorit.

Unirea: Anghelache – Ruptureanu (`57 Savu), Lungu, B. Şandru, Stanca – Saucă (`85 A. Neagu),  Dumitru (`46 Stăncescu), Liuba (`65 Bica), Dobrinoiu (cpt) - Camara, Băcioiu.
Antrenori: Florin Stăncioiu, Costin Plăvache, Marius Palacianu
F.C.M. Târgovişte: Zecheru – Banu, Coman, Timofte (`70 M. Neagu), Cernea - Enescu, Găldau, Grigore (cpt) (`80 Lungeanu), Popa (`90 Daia) – Dragnea (`90 Mândru), Anghel.
Antrenor: Gheorghe Manea
Arbitri: Marian Barbu (Făgăraş) - Gabriel Boncz (Făgăraş), Dan Ilieş (Braşov)
Observator: Cruceană Victor, Viorel Sandu (ambii din Bucureşti)






Declaraţii după meci:

Bogdan Mănescu (preşedinte Unirea):
”Aş vrea să spun că înaintea acestei partide atmosfera era chiar una bună la echipă, adică salariile sunt la zi, şi nu înţeleg de ce jucatorii nu au reuşit să câştige. Probabil că şi-au dorit foarte mult, dar nu s-a putut. Am întâlnit şi o echipă care nu a venit decât să se apere, şi care a făcut tot ce a stat în putinţă să obţină un rezultat cât mai bun. Am avut şi două goluri anulate, asupra cărora nu pot să comentez mai mult. După meci,  jucătorii mi-au spus că au intrat în panică, şi-au început să joace cu mingi lungi. Nici ei, nici noi nu putem să înţelegem cum un meci pe care îl socoteam uşor, nu a putut fi câştigat”.

Florin Stăncioiu (antrenor Unirea):
”Am făcut un joc slab. Cred că jucătorii nu s-au putut concentra asupra acestui meci crezând că Târgovişte este o echipă pe care o poţi bate oricum. I-am avertizat în acest sens dar ei nu au înţeles că la nivelul acesta, echipele mici sunt cele mai periculoase. Privim cu multă atenţie jocurile viitoare şi obiectivul nostru rămâne să fim în prima jumătate a clasamentului”.