duminică, 7 octombrie 2012

C.S. Păuleşti – C.S.M. Câmpina 1-1

Punctul de atracţie al etapei a fost jocul de pe stadionul din Păuleşti, acolo unde C.S.M. – ul a încercat să puncteze din nou la „adevăr”.
A reuşit acest lucru însă nu în totalitate deoarece în ultimele secvenţe ale partidei visurile unei victorii au fost năruite de un gol la care nimeni nu se mai aştepta. Regretele câmpinenilor sunt cu atât mai mari cu cât în mitanul secund, de două ori Decebal Nae (foto) a irosit bune oportunităţi de a înscrie. Una peste alta, un public dornic de spectacol a asistat la un joc echilibrat pe alocuri, cu un plus în favoarea oaspeţilor care au ştiut să închidă foarte bine culoarele spre poarta lui Panaite.
-Min. 38 0-1 Nae îl deschide foarte bine pe Bridinel pe banda dreaptă, acesta centrează în faţa porţii de unde acelaşi Nae trimite în plasa porţii lui Banu.
-Min. 89 1-1 Introdus cu câteva minute în urmă, Matei întoarce o minge în careu şi Anghel s-a dovedit a fi omul potrivit la locul potrivit, lovitura sa de cap aducând o egalare salutată îndelung de suporterii echipei gazdă.

C.S. Păuleşti: Banu – Ioniţă, Tănase (cpt) (`80 Matei), Toporan, Zăpodeanu, Stoica (`85 Buzilă), Anghel, Stroe (`68 Popa), Neacşu, M. Mihai, V. Cristian (`72 Păun)
Antrenor: Iulius Mărgărit
C.S.M: Panaite – Olteanu, Puchea, Popa, Nincă, Yao, Bridinel, Ilioiu (cpt), R. Burloiu (`87 Gheorghe), Nae (`89 Codreanu), Vintilă (`43 Nicolae)
Antrenori: Victor Roşca şi Robert Stoica
Arbitri: Căunei Viorel - Gheonea Ionel, Nistor Sorin
Observator: Safta Constantin

Declaraţii după meci:

Iulius Mărgărit (antrenor C.S. Păuleşti):
“In primele 25 de minute am avut 5 cornere, trei ocazii clare însă nu le-am fructificat. C.S.M. –ul este o echipă solidă care nu te iartă. A fost nevoie de o greşeală a lui Bogdan Stroe la jumătate şi 1-0 pentru oaspeţi. Din punctul meu de vedere a doua repriză a fost una echilibrată. Am mizat ultimele 10 minute pe, ori 2-0, ori 3-0, ori 1-1 şi la final m-am împăcat cu un rezultat de egalitate”.

Victor Roşca (antrenor C.S.M.):
”În  primul  rând  rezultatul  nu  reflectă  realitatea din teren şi în plus ratările mari  ne-au
privat de o victorie pe care o meritam. Este greu acum de făcut o analiză la cald. Această egalare suferită în prelungiri este nedreaptă pe undeva. Puteam foarte uşor să câştigăm dacă nu se iroseau ocazii clare de gol. La 2-0 se închidea meciul. Acum ce să facem? Mergem mai departe. Nu este un capăt de ţară”