duminică, 5 mai 2024

Trei puncte prețioase pentru Voința



Sub o ploaie torențială cazută la începutul partidei, pe gazonul stadionului din Proviţa de Jos s-au aflat față în față două echipe care au făcut multă risipă de energie. Per ansamblu a fost un joc de luptă în care ostilitățile s-au derulat mai mult la mijlocul terenului. Scenariul s-a păstrat și în mitanul secund și cei care au dat lovitura au fost jucătorii din Adunați. În minutul 65, în urma unei incursiuni pe banda stângă a lui Bogdan Negotei, șutul acestuia a fost respins de Găman și din apropiere, Vali Urdea a îndeplinit o simplă formalitate. În replică, gazdele au încercat să împingă jocul spre poarta adversă, creeându-și câteva ocazii periculoase dar în final tabela a consemnat o victorie în contul elevilor lui Adrian Mitrea și Cristi Negotei. De notat și faptul că la debutul partidei a fost ținut un moment de reculegere pentru un membru din familia lui Sorin Moise, principalul finanțator al formației din Adunați.  

► Progresul: Găman - Stoica, Motoroiu (cpt), Drăghici, Furdui, Bărbulescu, Vasilache, Prisăcăruţ, Necula, Neagoe, Cristian. A mai fost folosit și Dragomir.

Antrenori: Bogdan Iarca și Vali Bărbulescu

► Voința: Bunea - Apăunei, Călin, L. Pința, Nedelcu, B. Negotei (cpt), Petrescu, Ene, Comănoiu, Urdea, E. Turek. Au mai fost folosiți: Săvulescu, Banu și Răducu.

Antrenori: Adrian Mitrea și Cristi Negotei

Pentru jucătorii din Proviţa de Jos urmează un nou joc, de această dată în deplasare la CS Caraimanul Bușteni, în timp ce fotbaliști din Adunați vor întâlni în propriul fief formația Viitorul Provița de Sus.



La finalul jocului, antrenorul gazdelor, Vali Bărbulescu (foto), a spus: ”Pentru noi a fost o înfrângere dureroasă în fața unui adversar mai bine pregătit, care în final a obținut o victorie meritată. Am încercat să dăm o replică cât mai solidă dar din păcate am avut câți jucători de bază absenți. Acesta este fotbalul și sperăm că în următoarea etapă evoluția noastră să se ridice la nivelul așteptărilor”.



Pe marginea acestui meci, antrenorul oaspeților, Adrian Mitrea (foto) a declarat: ”Un joc de luptă în care băieții au înțeles importanța celor trei puncte și au reușit să lege o nouă victorie. Vreau să mulțumesc în primul rând elevilor mei pentru efortul depus și nu în cele din urmă suporterilor noștri care s-au deplasat în număr mare la acest meci. Tuturor le doresc un Paște Fericit alături de cei dragi”.