joi, 18 aprilie 2024

Toate drumurile duc la stadion. Un derbi care nu trebuie ratat

Vecine din punct de vedere geografic, întotdeauna întâlnirile directe au trezit un interes deosebit și multe ambiții în rândul suporterilor celor două formații. ”Un meci așteptat de către toți iubitorii fotbalului din zona noastră. Personal aștept un arbitraj corect iar jocul să se desfășoare într-un deplin fair-play. Avem tot lotul complet și pot spune că băieții au depășit momentul pierderii celor trei puncte din etapa trecută. Evident, cu toții ne dorim victoria. Așteptăm pe toți fanii noștri să fie alături de noi la stadion și sper într-un spectacol fotbalistic de calitate”, declara înaintea acestui joc, Daniel Crețu (foto-jos), numărul 1 în organigrama gazdelor.



De partea cealaltă, Ciprian Burlacu (foto-jos), organizatorul de competiții al oaspeților a ținut să precizeze:

”Încercăm să ne revenim după eșecul din jocul trecut în care evoluția noastră a lăsat de dorit. Nu este mai puțin adevărat că ghinionul ne-a urmărit din nou, portarul nostru fiind nevoit să fie transportat de urgență la spital în urma unei fracturi suferite la mâna dreaptă. Strângem rândurile și sperăm să obținem un rezultat pozitiv. De asemenea sper într-o asistență mare de public la stadion, fiecare să-și încurajeze în mod sportiv echipa favorită iar cea mai bună să câștige”



În etapa trecută, jucătorii de la Progresul Proviţa de  Jos au cedat pe teren propriu, 2-3 cu CS Şotrile în timp ce colegii lor de la Viitorul au pierdut cele trei puncte în jocul de acasă cu FC Muscelul Câmpina.Configurația clasamentului pentru cele două competitoare se prezintă astfel:

9.    Viitorul       17  7 4  6    35 - 24    25p

10.  Progresul   17  6 3  8    40 - 36    21p

Confruntarea dintre cele două adversare va avea loc duminică după-amiază, de la ora 14:00, pe stadionul din Proviţa de Jos. Ionuţ Neagu va oficia la centru această întâlnire, împreună la cele două linii cu Florin Neagu și Alexandru Săcuiu.

În cadrul acestei runde, se mai dispută următoarele jocuri: CS Şotrile - Tineretul Poienarii Burchii, Progresul Aluniș - CS Cornu 2, Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele, Flacăra Mălăiești - Caraimanul Bușteni, Gloria Vâlcănești - Voință Adunați, FC Muscelul Câmpina - Viitorul Ţipărești.