duminică, 28 aprilie 2024

În final rezultat de egalitate



Viitorul Proviţa de Sus - CS Şotrile 1-1 (0-0)

Partida dintre formația Viitorul Proviţa de Sus situată pe locul 9 în Superliga B1 Prahova, cu 25 puncte, și cea din Şotrile clasată pe locul 5, cu 31 de puncte înaintea acestei etape, s-a desfășurat pe stadionul primei formații, duminică după-amiază. La capătul unui joc în care cele două formații au încercat să obțină un punctaj maxim tabela a consemnat în final un rezultat de egalitate. Cu mai multe perioade de tatonare, prima repriză s-a încheiat nedecis, dar după pauză primii care au marcat au fost oaspeții prin Gabi Lupu (`60). Nemulțumiți de rezultat, elevii lui Vlad Burlacu au revenit în joc prin golul lui Alex Badea (`75), acesta transformând impecabil o lovitură liberă de la 20 metri. Față de jocul din etapa trecută, jucătorii gazdă au avut o altă atitudine însă capitolul finalizare lasă în continuare de dorit, așa cum remarca și antrenorul Vlad Burlacu (foto-jos) la finalul acestei confruntări:”Consider că am arătat mult mai bine în comparație cu prestația din etapa trecută dar în continuare suferim în fața porții, acolo unde suntem încă deficitari. În jocul de astăzi eu cred că puteam obține cele trei puncte dar lipsa de concentrare face ca să nu putem marca, așa cum ne dorim la fiecare joc”.



Pe marginea acestui meci, antrenorul oaspeților, Gabi Lupu (foto-jos) a spus: ”În opinia mea a fost un joc echilibrat între două formații avide de puncte. Consider că până la urmă rezultatul este unul echitabil în condițiile în care am avut câțiva jucători absenți. Urmează un joc dificil la Aluniș la care sper să am tot lotul disponibil”.



► Viitorul: Dumitra - Floştoiu, Gorgan, Tudor, Neguţoiu, Duricu, Moise, Badea, Drăgan, Nicola (cpt), Marin. Au mai jucat: Șandru, Drăgoi și Dumitru.

Antrenor: Vlad Burlacu

► CS Şotrile: Irimia - Corneanu, Savu, Ungureanu, Constantin, Bârsan, Petrescu, Tănase, Barbu, Rada (cpt), G. Lupu. Au mai jucat: A. Lupu și Ruja.

Antrenor: Gabi Lupu

Pentru jucătorii din Proviţa de Sus urmează un joc pe teren propriu cu Viitorul Ţipărești, în timp ce fotbaliști din Şotrile vor lua cap-compas stadionul formației Progresul Aluniș.