duminică, 7 aprilie 2024

Greșelile au condus la un scor puțin așteptat

 


AFC Brebu - Progresul Drăgănești 3-5 (0-3)   

Fanii echipei din Brebu au avut parte de o primă repriză de coșmar în care oaspeții au profitat de trei greșeli ale formației gazdă materializate prompt și pe tabelă. Mai mult, chiar dacă amfitrionii puteau reduce din diferență în prima parte a jocului, debutul reprizei secunde a însemnat un nou gol în contul grupării din Drăgănești. La acest scor, fotbaliștii brebenii au început o cursa de urmărire pe tabelă, Vișan, Bunea și Dumitru punându-și numele pe lista marcatorilor dar pe final de partidă gazdele au picat din punct de vedere fizic și un ultim gol al oaspeților a stabilit un rezultat puțin anticipat la începutul jocului de către spectatorii prezenți pe stadion.

► AFC Brebu: Dinu - Mărăcineanu, Oprica, Neagu, Marcu, Dima, Dumitru (cpt), Bunea, Vișan, Oancea, Rada. Au mai jucat: Aldea, Plumb, R. Stoica și Rusu.

Antrenor: Vali Bunea

Pentru Bogdan Dumitru & Co. urmează un joc în deplasare, în compania formației CSO Băicoi, adversara fiind la această oră una dintre pretendentele principale la promovare.



Cătălin Tănase: ”Trebuie să învățăm din aceste greșeli”

Despre jocul pe care echipa sa l-a susținut în fața formației din Drăgănești, președintele gazdelor, Cătălin Tănase (foto) a spus:

”Un joc pierdut pe greșelile echipei noastre care în final ne-au costat. Faptul este consumat, acesta este fotbalul și trebuie să învățăm din aceste greșeli. Urmează o deplasare pe terenul liderului și celelalte partide programate în această stagiune și vom încerca să nu mai facem pași greșiți”.