duminică, 21 aprilie 2024

CS Şotrile leagă o nouă victorie



CS Şotrile - Tineretul Poienarii Burchii 3-1 (1-1)

În etapa a 18-a, a Superligii B1 Prahova, seria Nord, gruparea prezidată de Ionuț Mănescu a primit vizita echipei care la această oră ocupă ultima poziție în clasament. În aceste condiții, gazdele s-au impus la capitolul posesie dar au suferit în continuare la construcție şi finalizare, multe acțiunii spărgându-se la marginea careului mare. Atât Andrei Tănase cât și Bogdan Bucura au trecut pe lângă deschiderea scorului, însă contrar așteptărilor, pe contraatac, oaspeții au deblocat tabela în minutul 30. Egalarea a venit opt minute mai târziu, Cristi Rada reușind să transforme impecabil o lovitură liberă de la 25 metri. După pauză, amfitrionii au mărit presiunea la poarta adversă și au trecut în avantaj prin Gabi Lupu (`55) în urma unei combinații rapide cu Cristi Rada. Ratările lui Tocitu, Bârsan și Savu au prefațat și ultimul gol al meciului care l-a avut ca autor tot pe Gabi Lupu (`75), acesta reluând din plonjon cu capul un balon care s-a oprit în ”ațele” porții echipei vizitatoare.   

► CS Şotrile: Irimia - Corneanu, Savu, Ungureanu, Constantin, Marin (cpt), Bârsan, Rada, Tănase, Bucura, G. Lupu. Au mai jucat: Filip, Tocitu, Ruja, A. Lupu și Barbu.

Antrenor: Gabi Lupu

În următoarea etapă, Dragoș Marin și colegii lui vor lua cap-compas stadionul din Provița de Sus, unde vor fi față în față cu localnicii de la Viitorul.



La finalul acestei partide, antrenorul gazdelor, Gabi Lupu (foto), a declarat: ”Ce pot să spun?. Per ansamblu sunt mulțumit de acest rezultat obținut în fața unei echipe arţăgoase, care s-a aparat pe două linii. Din păcate suferim în continuare la capitolul finalizare, acolo unde ratăm foarte mult. Sper ca la următoarele jocuri să fim mai lucizi în fața porții. Urmează o deplasare dificilă de la care cu toții ne dorim un rezultat pozitiv”